VIDEO: Záchrana Stodu je na dohled


Branky


26. T. Loukota , 88. M. Suko - 48. T. Tlustý , 73. V. Kaše , 85. V. Kaše
0

Pro Klášter už utkání nemělo velký význam, přesto nechtěl domácí fanoušky zklamat. Soupeřem jim byl Stod. Tým, který na se na jaře opravdu trápí a propadá se tabulkou až téměř k sestupovým pozicím. Pokud chtěli hosté zastavit už několik let pokračující úpadek, potřebovali z Kláštera body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Zápas byl v úvodních minutách opatrný a příliš šancí k vidění nebylo. Vyjímkou byla střela Ptáčka ze šestnáctky, která ale mířila vedle. Po čtvrt hodině se osmělili i hosté. Nadějný brejk ale zlikvidoval Větrovec. O minutu později útočili domácí, ale střela Loukoty se mezi tři tyče nevešla. Hosté obětavě bránili, což dokazuje i velké množství zblokovaných střel. První gólová situace se zrodila v 26. minutě. Loukotova střela byla nad síly Posledního v bráně. 

 

Za dvě minuty mohlo být ještě veseleji, ve velké šanci ale Suko přestřelil branku. Následovaly šance Stodu, ale Větrovec držel svůj tým. Poslední velká příležitost přišla v 40. minuty. Ptáček opět zkoušel své štěstí z dálky. Poslední jeho bránu vytěsnil na roh. 

 

 

Vyloučení, žádný problém

Druhý poločas začal lépe hostující Stod, který dokázal soupeře na pár okamžiků zatlačit. kýžený efekt to přineslo už v 48. minutě. Na rohový kop si naskočil zkušení stodský střelec Tlustý a nikým nehlídaný uklidil míč za záda Větrovce. 

 

 

V 66. minutě přišla komplikace pro Stod. Tlustý uviděl za nevybíravý skluz červenou kartu a hosté tak dohrávali v deseti. Vyloučení je ale nepoložilo, naopak se tým semkl a začal makat jeden za druhého. Odměnou jim byl vedoucí gól z kopačky Václava Kašeho, který se protáhl po levé straně z dobře umístěnou střelou na zadní tyč nedal Větrovcovi šanci. 

 

 

Domácí mohli vyrovnat po sérii několika šancí. Nejprve Suko nedokázal nadvakrát překonat Posledního. Následující střely Bárty a Ptáčka dokázali obránci srazit na roh a Hnízdilovo zakončení postrádalo přesnost. Přišel tak pojišťující gól, opět v podání Kašeho. Jako přes kopírák se protáhl po levé straně. Zakončoval tentokrát na přední tyč a nachytal Větrovce. 

 

 

Domácí zápas nezabalili, ale prosadit se před tuhou stodskou obranu nebylo snadné. Přesto přišla korekce stavu. Po pěkné individuální akci se prosadil Michal Suko

 

 

Hosté si ale v posledních minutách už důležité vítězství vzít nenechali a slaví tak výhru, která je posouvá o velký kus k setrvání v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "V zápase jsme neproměnili spoustu šancí, jinak byl zápas poměrně vyrovnaný."

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "První poločas byl vcelku vyrovnaný, oba týmy měly po třech šancích, ale gól dali pouze domácí. V druhém poločase jsme byli chvíli lepší a vyrovnali. Pak se hra opět srovnala. Vyloučení Tlustého nás nepřibrzdilo, byli jsme rychlejší a pohyblivější. Povedlo se nám utéct o dvě branky, soupeř pak akorát korigoval. Z naší strany to byl dobrý výkon."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - BALOUN Josef (N), FEKL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.