Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy porazily Předenice a jdou na druhé místo


0

Žinkovy v minulém kole i přes dominantní výkon přivezly z Nepomuku pouze dva body a proto v boji o druhé místo potřebovaly porazit Předenice. Hosté doplacejí na nedostatek hráčů a budou mít ještě starosti se záchranou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Od úvodních minut bych domácí celek aktivnější a více na balonu. Vytěžil z toho i první branku. Po rohovém kopu se prosadil hlavou Pavlíček. Obraz se i nadále neměnil a Žinkovy měly utkání více méně pod kontrolou. V 17. minutě přišla druhá branka v předenické síti. Postaral se o ní opět po rohovém kopu Doričák. Hra se poté trochu uklidnila a i Předenice si vytvořily nějaké šance. Kripnera v bráně ale nepřekonaly. Tečku za prvním poločasem udělal Trojánek, který po pohledné individuální akci Šneberka zakončoval do prázdné branky. 

Druhý poločas

Druhý poločas vypadal podobně jako ten první, domácí drželi míč. Předenice se sice snažily s výsledkem něco udělat, ale nedařilo se jim. Definitivní zlomení zápasu v domácí prospěch příšlo v 60. minutě, kdy střídající Vokurka svým prvním dotykem přihrál Šneberkovi a ten zakončoval do prázdné branky. V 77. minutě přišlo vyloučení jednoho z hostujících obránců, který jako poslední hráč fauloval unikajícího útočníka a po právu uviděl červenou kartu. Přesto se v 80. minutě povedlo hostům snížit. Z penalty se prosadil Radek Jirák. Poslední slovo ale nakonec stejně měli domácí. Po kombinaci Pavlíčka s Doričákem zakončoval druhý jmenovaný a překonal Kulštejna. Zápas skončil 5:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Chtěli jsme odčinit ztrátu bodu z Nepomuka a to se nám povedlo. Hráli jsme dobře, soupeř nepředvedl příliš povedený výkon, nejspíš to by zapříčiněno velkou absencí hráčů. Vyhráli jsme zcela zaslouženě."




Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - T. Oulík [-] , J. Trojánek [-] , D. Niemkiewicz [-] (71. J. Čmelínský [-] ) , R. Liška [-] (60. J. Vokurka [-] ) , M. Šneberk [-] (87. J. Čengery [-] ) , J. Tykvart [-] , T. Hora [-] , M. Vokurka [-] , Z. Pavlíček [-] , J. Doričák [-]

TJ Předenice
B. Kulštejn [-] - J. Sloup [-] , D. Procházka [-] , K. Mašek [-] - V. Frank [-] , T. Kadlec [-] - J. Bernášek [-] (26. P. Uchytil [-] ) , J. Mašek [-] - M. Zelenka [-] , R. Jirák [-] , T. Pech [-]

ŽK: 70. T. Hora - 65. J. Mašek . ČK: 77. J. Sloup .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Legát Zdeněk - ŠRAIT František (N), ŠILHÁNEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.