Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter sestřelil Zdemyslice


Branky


0

V minulém kole doma Klášter selhal proti Hradci a své zaváhání chtěl napravit proti celku ze dna tabulky. Tím byly Zdemyslice, které před týdnem ztratily výhru v poslední minutě, a potřebovaly tak přivést body z venku. Začátek zápasu byl vyrovnaný, pak už dominovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

Úvod prvního poločasu byl vyrovnaný, odehrával se především ve středu hřiště a ani jeden z týmů nechtěl udělat první chybu. V 10. minutě poprvé zahrozili hosté. Tomáš Šilhánek zahrával volný přímý kop z nějakých 25-ti metrů. Jeho prudkou střelu ale dokázal nadvakrát zlikvidovat Bárta. Za pět minut měl velkou šanci Aleš Polívka, když se dokázal prosadit přes dva obránce a postupoval z úhlu sám na branku. V zakončení ale nastřelil pouze domácího golmana. To bylo od Zdemyslic na dlouho dobu vše. Od té doby začali hrát více domácí. V 26. minutě našel Loukota dobře postaveného Větrovce a ten si tváří v tvář brankáři poradil. 1:0. I nadále byl Klášter lepším týmem a rezultovalo z toho několik dalších šancí. V 39. minutě postupoval Ptáček na Kotoru, jeho střela skončila na tyči a odrazila se k nohám Větrovce, který zvýšil na 2:0. Neuběhla ani minuta a bylo po zápase. Hostující obraně utekl Loukota, Kotora jeho pokus dokázal nohou vykopnout, ale dorážející Suko už měl jednoduchou pozici. V posledních chvílích prvního dějství mohl Loukota navýšit skóre, ale jeho střela skončila pouze na břevně. V poločase to tedy vypadalo, že zápas je rozhodnutý.

Hattrick

Klášter se v druhém poločase více zatáhl a pustil Zdemyslice více do hry. Ty ve snaze vyrovnat dvakrát nebezpečně pálily, ale Bárta byl pozorný. Zahrozili i domácí, střelu Doláka z vápna ale Kotora chytil. V 57. minutě došlo k faulu a následnému pošťuchování, které vyústilo v červenou kartu na obou stranách. Za domácí dohrál Langer za hosty Jeslínek. Definitivní tečku za nadějemi Zdemyslic udělal Větrovec, kdy po přihrávce Loukoty poslal míč do odkryté branky. Čtvrtou branku v zápase mohl Větrovec přidat v 75. minutě, ale v dobré pozici mířil nad. Poslední velkou šanci zápasu měl Ptáček, jeho střela ale skončila pouze v náručí brankáře hostí. Ve zbývajících minutách se zápase jen dohrával, oba týmy věděly, že už je rozhodnuto. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "Začátek zápasu byl vyrovnaný bez šancí. Potom jsem soupeře přehrávali a zaslouženě vyhráli."

TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (asistent trenéra TJ Zdemyslice): "Dnešní zápas se nám vůbec nepovedl, prvních 20 minut jsme sice ještě hráli, měli i 2 šance, ale bohužel jsme je neproměnili,následně jsme během 15 minut dostali 3 góly a bylo po zápase. Domácí byli mnohem rychlejší, agresivnější hlavně v útočné fázi a zcela zaslouženě dnes zvítězili."



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - Z. Větrovec [-] (85. J. Brož [-] ) , P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] (46. P. Langer [-] ) , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , M. Ptáček [-] , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-] , J. Dvořák [-] (73. L. Tobrman [-] )

TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - O. Rous [-] , M. Kysela [-] , T. Šilhánek [-] , J. Fiala [-] , M. Jeslínek [-] , P. Česal [-] , A. Polívka [-] (73. J. Kroc [-] ) , V. Krňoul [-] , R. Čimera [-] (46. T. Lang [-] ) , A. Monhart [-]

ŽK: 25. M. Suko , 59. J. Dvořák - 28. M. Jeslínek , 61. O. Rous . ČK: 57. P. Langer - 57. M. Jeslínek .
Hráči zápasu: Z. Větrovec - T. Šilhánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Legát Zdeněk - SEDLÁČEK Ondřej (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.