Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

--

Dobřany senzačně zdolaly Předenice a živí šanci na záchranu


Branky


48. P. Smetana , 53. V. Bouček , 68. M. Zeman - 42. J. Mašek , 60. M. Bruml
0

Po podzimní části sezóny vypadaly Dobřany jako první jasný sestupující, tým se s tím ale nesmířil a do jarní části jde s odhodláním udělat pro záchranu vše. Naopak Předenice předváděly dobré výkony a určitě pomýšlely na nejvyšší příčky. Ovšem výkon před týdnem v Zdemyslicích nebyl optimální a bylo co zlepšovat. Zápas nakonec nabídl až nečekané drama. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Na zápas, jenž se odehrával v sousední Vstiši, dorazilo krasná stovka diváků. Úvod utkání patřil domácímu celku. Hosté se soustředili pouze na bránění a úspěšně odráželi útočné výpady Dobřan. Když už nějaká střela našla cestu až na bránu, tak byl Šatra pozorný a pokus zlikvidoval. Domácí nedokázali využít svou převahu, naopak koncem poločasu začali více útočit hosté. Po faulu na Brumla se kopal takový zkrácený rohový kop. Na centrovaný balon si naběhl Josef Mašek a od přední tyče poslal míč do sítě. Dobřany dokázaly v posledních minutách první půle zatlačit soupeře ale ani tentokrát nenašly recept na Šatru. Poločas tak skončil 0:1.

Obrat domácích

Druhý poločas začal pro domácí výborně a hned tři minuty po výkopu se prosadil Patrik Smetana. Kdy prošel přes tři bránící hráče a obstřelil brankáře. Uběhlo pouze pět minut a domácí udeřili znovu. Odražený balon po rohovém kopu uklidil do sítě Václav Bouček. Hosté se následně probudili a dokázali si vytvořit několik nadějných pozic, především po centrovaných balonech za obranu. Při jednom takovém se dostal k míči Tomáš Kadlec ten nacentroval balon na Jakuba Bernáška. Bernáškovo zakončení ovšem dokázal Ondřej Bouček vyrazit ale jen k nohám Martina Brumla a ten vyrovnal stav utkání. Zápas začal nabírat na obrátkách a akce střídala akci. Domácí dokonce dvakrát skórovali, ale v obou případech vyletěl praporek pomezního nahoru. Stav tak stál byl remízový. V 68. minutě Předenice chybovaly v rozehrávce, míče se zmocnil Milan Zeman a postupoval sám na brankáře. V zakončení si poradil s přehledem a dosta tak Dobřany do vedení. Hosté se následně hnali za vyrovnáním, ale několik nadějných šancí zastavil praporek pomezního. Domácí tak dokázali udržet překvapivou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Kontakt: Pro tým TJ Dobřany momentálně nefunguje žádný informátor. Pokud máte dostatek informací nebo znáte někoho kdo bude ochoten podávat informace, ať mě kontaktuje na telefonu 720 433 383, nebo emailu: danek.plzen.jih@seznam.cz

TJ Předenice
Martin Bruml (hráč TJ Předenice): "Je vidět, že na jaře budeme muset spíše bojovat, než že bychom dominovali na hřišti. Příští zápas to musíme odčinit. Dobřany byly bohužel celý zápas lepší."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Legát Zdeněk - KRÁTKÝ Jaroslav (N), ŠILHÁNEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.