0:1
(0:1)
19. D. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice vezou cenné tři body


Branky


19. D. Fiala
0

V první polovině sezóny dokázal Hradec, jakožto nováček soutěže, potrápit nejednoho favorita. Především pak na domácím hřišti předváděl kvalitní výkony. Jejich prvním jarním soupeřem byl celek z Radkovic. Hosté na podzim příliš bodů nenasbírali a krčili se na předposledním místě tabulky. Úvodní zápas těchto týmů skončil výhrou Radkovic 3:1 a domácí jim tak mají co oplácet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén

Utkání se odehrávalo na těžkém terénu a na kvalitě fotbalu to bylo znát. Příliš se nekombinovalo a hrál se především silový fotbal. Tento způsob hry vyhovoval více hostujícímu celku a díky tomu se dostali i do pár zajímavých šancí. Úvodní branka utkání přišla v 19. minutě, kdy se z dálky napřáhl Daniel Fiala a nedal brankáři šanci. Domácí celek si následně vytvořil několik pozic pro zakončení, ale recept Levého v bráně hostů nenašel. V 30. minutě měly Radkovice jedinečnou šanci navýšit skóre. Zahrávaly pokutový kop. Exekuci si vzal na starost Tomáš Kutka, míč ale za brankovou čáru nedostal. Do konce poločasu se už skóre neměnilo, šťastnější tak byli hosté. 

Druhý poločas

Hradec věděl, že doma potřebuje Radkovice porazit pokud chce skončit v klidném středu tabulky. V druhém poločase byla na domácích vidět snaha něco udělat s nepříznivým vývojem utkání. Hosté ale poctivě bránili a hra se tak odehrávala především ve středu pole. Postupem času tempo opadalo a pomalu docházely síly. Po prvním jarním kole tak mají Radkovice důvod ke spokojenosti, jsou zase o krok blíž k záchraně. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Radkovice
Tomáš Kutka (hráč TJ Sparta Radkovice): "Zápas byl vyrovnaný, hrálo se na těžkém terénu. Moc pohledný fotbal to nebyl, ale máme tři body, to je podstatné."



Sestavy


SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - O. Kiss [-] , T. Dufek [-] , M. Liebel [-] (46. M. Douša [-] ) - R. Švarc [-] (46. T. Vozabule [-] ) , O. Lihm [-] , K. Výrut [-] (61. T. Behenský [-] ) , J. Hrdina ml. [-] , Š. Kundrata [-] - M. Bečvář [-] (46. R. Straka [-] ) , J. Ibehej [-]

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - P. Němec [-] , R. Soušek [-] , T. Kučera [-] (55. I. Marina [-] ) , V. Brada [-] , T. Kutka [-] , D. Fiala [-] , R. Chval [-] (75. J. Janeček [-] ) , M. Velich [-] , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

ŽK: 25. P. Kosť , 30. J. Ibehej - 64. P. Němec , 87. I. Marina .
Hráči zápasu: M. Velich .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Jílek Aleš - FIŠER František (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.