2:1p.
(1:0)
64. O. Tic
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


40. I. Yankov - 64. O. Tic
0

Jedná se teprve o první jarní kolo, přesto tento zápas snese označení zápas jara. Střetává se první z druhým, stejně jako dva nejlépe střílející týmy. Merklín si na první tým věřil, spoléhat mohl hlavně na svou ofenzivní sílu, kterou táhnou Hrádek s Fořtem. Hosté z Losiné zase na podzim působili jako dobře promazaný stroj, který válcoval jednoho soupeře za druhým. První zápas těchto ex-přeborových mužstev skončil debaklem Merklína 2:8. Bylo tak jasné, že nás čeká opravdu zajímavé utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Trochu za očekáváním zůstala účast fanoušků, takovýto zápas si zaslouží vyšší návštěvnost. Od úvodních minut byl k vidění vyrovnaný fotbal. Oba týmy se snažily kombinovat a vyšachovat tím obranu soupeře. Postupem času přicházely i šance. Více jich bylo na straně domácích, ale cestu do sítě si žádná nenašla. Pár minut před koncem poločasu přišla první gólová situace. Ilija Yankov se ve vápně uvolnil kličkou na střed a někde z úrovně penalty vystřelil. Střela orazítkovala tyč a odrazila se za záda bezmocného Zbiňě. Šlágr kola tak po prvním poločase vyzníval pro domácí. 

Převaha hostů

V druhém poločase zlepšila Losiná pohyb a dokázala přehrávat domácí. Bylo vidět, že hosté mají více sil a Merklín se jen sporadicky dostával na polovinu soupeře. Dokázal však odolávat tlaku a držel nadějné vedení. V 64. minutě už ale přišlo zasloužené vyrovnání. Prosadil se Ondřej Tic. I v dalších minutách byl lepší celek z Losiné, ale výborný Špirk držel akcie svého týmu nad vodu. Domácím se podařilo také ještě jednou ohrozit soupeřovu branku, gól to ovšem nepřineslo. Ke konci zápasu se oba týmy soustředily hlavně na to neinkasovat a šancí ubývalo. Po devadesáti minutách tak bylo jasné, že rozhodovat budou penalty. 

Špirk vychytal bod navíc

V penaltovém rozstřelu se domácím podařilo urvat druhý bod a to především díky dvěma bravurním zákrokům Daniela Špirka. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Vyrovnané utkání dvou prvních týmů. V prvním poločase jsme měli více šancí my, v druhém pak naopak hosté. Zatlačili nás a podařilo se jim vyrovnat. S dvěma body panuje naprostá spokojenost! Pochválil bych ještě výkon sudího, který pískal výborně."




Sestavy


TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - D. Regner [-] (59. D. Marek [-] ) , O. Haník [-] (72. J. Bláha [-] ) , I. Yankov [-] , D. Wild [-] , M. Voráček [-] , M. Fořt [-] , P. Štádler [-] , M. Balák [-] , V. Tichota [-] , D. Tesárek [-]

TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - J. Šlais [-] , Z. Svoboda [-] , P. Novotný [-] , V. Hajšman [-] - J. Votípka [-] , M. Pátek [-] (87. F. Mádr [-] ) , M. Bodanský [-] - O. Tic [-] , M. Veleman [-] , T. Hrach [-] -

ŽK: 50. V. Tichota , 64. O. Haník , 70. M. Voráček - 34. J. Votípka , 57. V. Hajšman .
Hráči zápasu: D. Špirk , M. Balák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šiška Pavel - DOMANICKÝ Robert, KLIK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.