Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:30

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tečovický Bivoj načepoval sestupujícímu Lukovu dvanáctku


0

K poslednímu zápasu sezony, ve kterém už nešlo o postavení v tabulce, přijeli hosté z Lukova jen s torzem složeným pouze z osmi hráčů a nastoupit musel i trenér Hrbáček. Tomu se na zápas omluvilo hned sedmnáct fotbalistů, což je poměrně zarážející. Lukovští hráči, kteří do utkání zasáhli, však podali sympatický výkon a všichni přítomní kvitovali, že utkání prostě nezabalili. Hořkou příchuť vývoje skóre měl duel pro brankáře Bivoje Zdeňka Jokla, který v zimě právě z Lukova do Tečovic přestoupil a mohl tak ze své branky sledovat kanonádu domácích. A to ještě hostující gólman Lukáš Kopřiva řadu šancí pochytal. Osud Lukova je tak zpečetěn, ale v současné chvíli jeho funkcionáři dokonce váhají s přihlášením do Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli v okleštěné sestavě

K poslednímu zápasu sezony, ve kterém už nešlo o postavení v tabulce, dojeli hosté s torzem složeným pouze z osmi hráčů a nastoupit musel i trenér Hrbáček.  Samotný průběh zápasu asi není třeba popisovat, protože díky početní přesile měli domácí výrazně usnadněnou roli. Hra se odehrávala pouze před pokutovým územím hostí, kteří před Kopřivou vytvořili sedmičlenný obranný val a snažili se co nejméně inkasovat. Do poločasu udrželi stav na 4:0, po půlce však i díky rychlejšímu úbytku sil inkasovali výrazně více. 

 

 

Nejlepším hráčem na hřišti byl určitě brankář hostí Kopřiva, na jehož branku vyslali domácí více jak třicet střel. I přes inkasované manko dokázal vyřešit ve spolupráci se svou obranou mnoho dalších ošemetných situací.  Srdce ryzího fotbalového fanouška, který ví, jaké úsilí znamená udržet v nynějších podmínkách  tým plně funkční a v psychické kondici,  je při takových zápasech smutné. Nicméně v tomto případě platí plně druhá polovina úsloví „Sláva vítězům, ČEST PORAŽENÝM“ , protože reprezentanti Lukova to nezabalili a odehráli zápas až do konce, což také ocenila většina přítomných.  

 

Domácí si nakonec s chutí zastříleli

"Do Tečovic přijel Lukov jen v osmi hráčích, kdy dva z nich mají více jak čtyřicet a mně čtyřicítka klepe na dveře. I přes tento hendikep jsme chtěli utkání dokončit, odehrát celých devadesát minut a nesimulovat zranění. Náš brankář Lukáš Kopřiva předvedl opět vynikající výkon a díky jeho schopnostem jsme neobdrželi více branek. Chci tímto moc a moc poděkovat všem hráčům, kteří toto utkání odehráli a i v sobotu odpoledne si našli čas na fotbal. Všichni hráli naplno a vydali ze sebe maximum. Trenérovi se na tento den omluvilo hned sedmnáct hráčů. Nejvíce mne mrzí přístup mladých hráčů, kteří se neustále vymlouvají a vymlouvají. Proto uvidíme, do které mužské kategorie se Lukov nakonec přihlásí, ale pravděpodobně to nebude Okresní přebor", hodnotí závěrečný duel Lukova v 1. B třídě jeho hráčcká i funkcionářská ikona Michal Teplý.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Hosté přijeli s torzem hráčů, zápas tak postrádal další náboj. Proti oficiálnímu zápisu se tento text liší v počtu vstřelených branek u Plachého a Dorazína, ale i to snad nemá rozhodující vliv na průběh soutěže.

SK Lukov
Michal Teplý: Trenérovi přišla řada omluvenek a těch bylo nakonec sedmnáct. Utkání jsme dohráli až do konce, nechtěli jsme to jen tak zabalit, po sezoně si musíme v klidu sednout a zvážit, kterou soutěž budeme chtít hrát.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Kysučan [-] (55. J. Budín [-] ) , P. Sedláček [-] (46. L. Balcárek [-] ) , Z. Šnajdr [-] (46. P. Kristek [-] ) , D. Chovanec [-] - D. Dorazín [-] , T. Plachý [-] , R. Závoda [-] , V. Šnajdr [-] (65. S. Vávra [-] ) - M. Frkal [-] (23. A. Ondík [-] ) , J. Vopatřil [-]

SK Lukov
L. Kopřiva [-] - M. Teplý [-] , P. Košák [-] , O. Macík [-] , A. Kopřiva [-] , R. Mikeska [-] , M. Hubík [-] , J. Hrbáček [-]

ŽK: 32. R. Mikeska , 45. O. Macík .
Hráči zápasu: T. Plachý , J. Vopatřil , D. Dorazín - L. Kopřiva .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: GARGULÁK Tomáš - SOJÁK Roman (N), ŘIHÁČEK Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku