Hulínská Admira nasázela nováčku z Lípy pět banánů


Branky


31. I. Csomor , 47. Z. Prokop , 48. A. Tabara , 60. J. Kubo , 86. M. Nedbal
0

V Hulíně se představila zachraňující se Lípa, která si v minulém kole vyšlápla v domácím prostřdí na rezervu otrokovické Viktorie. Domácí tým nemá na jaře příliš oslnivou formu, ale i tak byl v duelu s nováčkem favoritem. Admiru poslal do vedení po půlhodině hry kanonýr Csomor a poločas také skončil jednobrankovou výhrou Hulína. Hanáci hned po přestávce dvěmi slepenými brankami rozhodli praktický celý zápas. Po hodině hry přidal Kubo čtvrtou trefu a v závěru přidali hulínští týmu ze Zlínska na cestu ještě jednu branku. Admira potěšila své příznivce pěti brankami, hosté musí zabojovat o body v dalším utkání s rezervou Slavičína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Admira šla Csomorem do vedení

V Hulíně se představila Lípa, která stále bojuje o záchranu v soutěži, ale kolik týmů bude nakonec sestupovat, bude záležet na mnoha dalších okolnostech a nic není v tuto chvíli jisté. "V domácím utkání jsme chtěli konečně zabodovat naplno a tak jsme proti Lípě poslali ofenzivní sestavu a od začátku jsme se tlačili před bránu hostí. V první čtvrthodině jsme měli tři dobré šance, tu největší v patnácté  minutě neproměnil zblízka Šenkyřík, který přestřelil. Hosté se prakticky na naší půlku nedostávali, a tak se čekalo na první branku. Ta přišla ve 31. minutě, míč se dostal na vápno k Csomorovi, který technickou střelou k pravé tyči nedal brankáří hostí Valovi  šanci a po půlhodině hry jsme vedli 1:0. Ve 36. minutě se znovu Csomor dostal zprava do vápna, ale jeho tvrdou střelu branař vyrazil. Poločas skončil pro hosty lichotivých 1:0, neboť jsme neproměnili další řadu vyložených šancí", hodnotí první půli hulínští funkcionáři.

Domácí si ve druhé půli otevřeli střelnici

Ve druhém poločasu se čekalo, zda se hosté ještě pokusí s výsledkem něco udělat a trochu otevřou hru, neboť v prvním dějství se k ohrožení domácí branky příliš nedostali. "Do druhé půle jsme vlétli zhurta, ve 47. minutě si narazil Prokop před vápnem se Šenkyříkem a znovu technickou střelou zvýšil na 2:0. Uplynuly jen dvě minuty, míč dostal na pravé straně volný Tabara a střelou od zadní tyče zvýšil již na 3:0. Hosté na našem velkém hřišti úplně odpadli fyzicky a hrálo se jen na jednu bránu. V 59. minutě se uvolnil uvnitř vápna Kubo a zvýšil již na 4:0. Utkání se ve velkém vedru již jenom dohrávalo, přesto jsme ještě skórovali, v 86. minutě dostal míč za obranu nestárnoucí Mirek Nedbal a své sólo zakončil střelou mezi nohy branaři a upravil na 5:0. Po dobrém kolektivním výkonu jsme tak poslali hosty s búrem domů a připsali si zaslouženě tři body", hodnotí povedený duel činovníci hulínské Admiry..



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Připsali jsme si zaslouženě tři body, v první půli jsme vedli o jednu branku a naše vedení mohlo být daleko vyšší. Ve druhé půli jsme ještě více přidali na obrátkách a přidali další branky. Hosté odpadli fyzicky a odjíždějí nakonec s pětibrankovým přídělem.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIKOŠKA Zdeněk - MRŇKA Antonín (N), KADEŘÁBEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku