Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová potvrdila s posledním Lukovem roli favorita, probuzený kanonýr Jirka Jaroš dal pět branek


Branky


0

Na Mladcovou zavítal v sobotním odpoledni poslední celek tabulky z Lukova, který už nemá šanci na záchranu a soutěž už jen dohrává z povinnosti. Domácí celek hraje v poslední době v solidní formě, ale trápí ho také marodka. Mladcové vyšel skvěle vstup do utkání a už po pěti minutách vedla o dvě branky. Do půle se ke slovu dostali i hosté, ale domácí tým znovu navýšil své vedení. Ve druhé půlce už existovalo na hřišti jen jedno mužstvo a domácí si nakonec i s chutí zastříleli. Kanonádu předvedl zejména bývalý ligový hráč Zlína Jirka Jaroš, kteý nasázel Lukovu pět branek. Domácí splnili roli favorita do puntíku a berou zaslouženě tři body, hosté se v zápase nezmohli na větší odpor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít brzy do vedení

"Jednoznačný zápas s předem odevzdaným soupeřem zaujal několika pěknými kombinacemi v podání našich hráčů a gólovou smrští znovu probuzeného střelce Jirky Jaroše. Ujali jsme se vedení hned po první akci zápasu, kdy se prosadil Honza Chludil, a to už ve 3. min. vychytal gólman hostí hlavičku Jirky Jaroše, který si to vynahradil o dvě minuty později, kdy s chladnou hlavou zavěsil po příhře Davida Vaňka. Po čtvrthodině jsme vedli již o tři branky, když Honza Chludil nabil znovu Jirkovi Jarošovi, který umístil míč do šibenice. Ještě ve 23. min. jsme zaměstnali strážce hostující branky, ale nepřekonali jej ani dvakrát Honza Chludil, ani Kuba Beránek. Pak jsme se nechali příliš ukolébat průběhem zápasu a hosté po naší chybě v rozehrávce a následném rohu dokázali snížit. Do konce první půle měl několik možností Jirka Jaroš, ale tentokráte byl lukovský brankář ještě úspěšnější a do kabin jsme odcházeli s dvoubrankovým náskokem", hodnotí průběh první půle mladcovští činovníci.

Kanonýr Jirka Jaroš na hřišti koncertoval

"Gólostroj domácího týmu se nastartoval znovu hned po přestávce, když nejprve neuspěl Honza Chludil, ale v pokračující akci byl na správném místě Jirka Jaroš – 4:1. Po dalších pěti minutách přišel pátý gól, Michal Kraváček nádherně vysunul Dana Kahaju a ten uklidil míč ke vzdálenější tyči. V následujících minutách měl několik příležitostí Honza Chludil, ten však až na úvodní minutu nezapřel sám sebe. V 73. min. hostující gólman vyrazil i pokus střídajícího Matěje Vyvlečky. Další navýšení skóre a současně i zářezy na pažbě Jirky Jaroše tak přišly až v závěru. V 83. min. se prosadil po akci Davida Vaňka, chvíli nato uzavřel účet utkání z penalty po faulu na Matěje Vyvlečku", hodnotí zápas funkcionáři Mladcové . Domácí celek bere jasnou výhru, ke které svými přesnými zásahy pomohl Jirka Jaroš, hosté byli důstojným soupeřem pouze v polovině první půle. Ve druhém dějství se už kanonáda domácích rozběhla naplno a hosté odjíždějí s vysokou prohrou.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: O utkání bylo rozhodnuto uz v 5. minutě kdy jsme už vedli 2:0. Poté jsme se však uspokojili a ubrali na koncentraci, ale i tak jsme si vytvářeli další šance a nakonec jsme vyhráli jasně 7:1.

SK Lukov
Michal Teplý, hráč: Domácí vyhráli zaslouženě, nezachytili jsme začátek utkání, pak domácí polevili a nám se podařilo dát branku. Ve druhé půli už nám docházely síly a domácí toho náležitě využili.



Sestavy


FK Mladcová
T. Zálešák [-] - M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , D. Vaněk [-] , D. Kahaja [-] , J. Jaroš [-] , J. Beránek [-] (57. M. Venený [-] ) , J. Chludil [-] (66. Š. Chludil [-] ) , M. Dlabač [-] , T. Zetek [-] (61. M. Vyvlečka [-] ) , J. Brhel [-]


ŽK: 31. L. Vaškůj , 69. M. Hubík .
Hráči zápasu: D. Kahaja , J. Jaroš - J. Šarman .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Katrňák Milan - STŘELEC Radoslav, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku