1:2
(1:1)
13. M. Frkal
63. M. Frkal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice potvrdily skvělou jarní formu a vyhrály v Hulíně


Branky


43. I. Csomor - 13. M. Frkal , 63. M. Frkal (p.)
0

 Na výborně připraveném hřišti v Hulíně se v neděli představily Tečovice, které hrají na jaře ve výborné formě. To se nedá říct o domácím týmu, kterému vůbec nevyšel vstup do jarní části a mužstvo je jen stínem štiky podzimní části. Tečovice poslal do vedení ve 13. minutě hráč uplynulého kola Martin Frkal, domácí Admira dokázala srovnat těsně před odchodem do kabiny pohotovým Csomorem. Ve druhé půli se hra přelévala z jedné strany na druhou a po hodině hry poslal znovu Martin Frkal Bivoj do vedení. Domácí i přes závěrečný tlak na body nedosáhli. Hosté nakonec cennou výhru uhájili a výhrou pozvali své fanoušky na příští domácí utkání proti vedoucí Nevšové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

"Do domácího utkání jsme měli problém vinou mnoha zranění poskládat jedenáct zdravých hráčú a to proti na jaře rozběhnutým Tečovicím na body tentokrát nestačilo. Hosté se dostali do vedení již ve 13. minutě, kdy po chybě ve středu pole přetlačil v souboji útočník hostí našeho posledního obránce a podél Vajdy získal hostům vedení na 0:1. My jsme do poločasu dokázali vyrovnat, když ve 43. minutě posunul Zavadil míč doprava na volného Csomora, který prostřelil brankáře hostí Jokla a srovnal na 1:1. Poločas skončil remízou, ale úroveň zápasu byla vinou obou mužstev spíše podprůměrná", hodnotí průběh prvního poločasu funkcionáři hulínské Admiry na svém webu. Poločas tak skončil remízou, když padlo po jedné brance na každé straně, ale diváci si moc dobrého fotbalu neužili a na rozuzlení tohoto duelu se čekalo do druhého dějství.
 

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

"Druhá půle znovu přinesla spíše boj mezi šestnástkami, my jsme neproměnili dvě šance na vedení, nejdříve Janda netrefil odkrytou bránu a ani Tabara nadvakrát nedokázal skórovat. V 63. minutě unikal k naší bráně útočník hostí, v souboji s Tabarou však uvnitř vápna oba upadli, ale hlavní sudí nařídil proti nám penaltu. Tu hosté proměnili Frkalem a jelikož to byla poslední branka v zápase, odvezli si tři body. Naše snaha vyrovnat i přes nějaké šance již nebyla úspěšná. V sobotu zajíždíme do Slavičína a uvidíme, zda vůbec poskládáme jedenáct hráčů, neboť marodka je opravdu velká", hodnotí nepovedený zápas s Tečovicemi činovníci hulínského klubu. Tečovice vezou domů další výhru z venku a naladily své fanoušky na víkendový duel s lídrem tabulky z Nevšové. Hrdinou utkání byl Martin Frkal, který vstřelil Hulínu dvě branky. Admiru trápí zranění hráčů a na hřišti se to projevilo.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Do domácího utkání jsme měli problém vinou mnoha zranění poskládat jedenáct zdravých hráčú a to proti na jaře rozběhnutým Tečovicím na body tentokrát nestačilo. V sobotu zajíždíme do Slavičína a uvidíme, zda vůbec poskládáme jedenáct hráčů,

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Hosté na půdě týmu ze stejných pater tabulky dokázali hrát vyrovnanou partii v poli a v prvé půli měli i více brankových příležitostí než domácí. Vedení v zápase zajistil Bivoji kapitán Martin Frkal, když dokázal zužitkovat brejk a „oči v oči“ s domácím brankářem se prosadil. Domácí měli také několik příležitostí, ale vyrovnat se jim podařilo až po chybě v rozehrávce Bivoje, který zahrával nepřímý volný kop a L.Šnajdr místo centru do vápna volil kličku. Domácí jej obrali na polovině hřiště o míč a Csomor pak nedal Joklovi šanci. Ve druhé polovině zápasu byl obraz hry podobný, šťastnější byli hosté, když skóroval znovu Frkal a to z penalty po faulu na jeho osobu. Bivoj tak vedl 1:2 , ale domácí v poslední půlhodině tlačili. V závěru zápasu po trestném kopu Admiry ze strany, kdy byl rukama odstrčen Z.Šnajdr prošel míč až ke dvojici domácích útočníků, kteří se sami ocitli před Joklem. Ten je ale vychytal a z následného útoku uvolnil Bořuta Závodu, který sám před domácí brankou bohužel trefil pouze hruď Vajdy. Hosté se vezou na vítězné vlně i díky „Paní Štěstěně“. Střelecky se prosadil Frkal, který před týdnem byl nominován na portálu http://www.fotbalunas.cz jako hráč kola, obrana nedělá tolik chyb i proto, že zálohu dobře a s přehledem diriguje T. Plachý.



Sestavy


FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - J. Miklík [-] , M. Jurášek [-] - J. Šenkyřík [-] , M. Zavadil [-] , A. Tabara [-] , J. Kubo [-] , Z. Prokop [-] - I. Csomor [-] , M. Karamon [-] - P. Janda [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] , P. Sedláček [-] (90. L. Balcárek [-] ) , D. Kysučan [-] - R. Závoda [-] , D. Dorazín [-] , V. Šnajdr [-] , T. Plachý [-] - M. Frkal [-] , J. Vopatřil [-] (78. I. Bořuta [-] )

ŽK: 73. M. Jurášek .
Hráči zápasu: I. Csomor - Z. Jokl , M. Frkal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: RUMAN Josef - MRŇKA Antonín (N), ZAPLETAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku