1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:30

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová potvrdila výbornou formu a vyhrála na Veselé


Branky


0

Na Veselou zavítala v nedělním odpoledni Mladcová, kterou provázela v posledních zápasech skvělá forma. Domácí celek chtěl přerušit vítěznou sérii Mladcová a šel také po dvaceti minutách hry do vedení. Hostům se však vydařila poslední pětiminutovka první půle, kdy dvě brankami otočili vývoj zápasu. Ve druhém dějství se již domácí marně snažili o vyrovnání, hostující obrana pracovala spolehlivě a Veselá tak nakonec zůstala bez bodového zisku. Mladcová pokračuje ve vítězné šňůře a pozvala si diváky do ochozů na příští domácí duel s lídrem tabulky z Nevšové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení, hosté ale otočili

V posledním týdnu spadlo na Veselé přes  50 mm srážek a z toho většina v pátek. Hrací plocha proto nebyla ideální, ale nedělní sluníčko přeci jen něco vysušilo a tak se hrálo na dost měkkém terénu, ale určitě ne na výrazně podmáčeném či neregulérním povrchu. Mladcová přijela na Veselou v novodobé historii poprvé, takže ve vzájemných  statistikách strašil domácí  dosud jen jeden výsledek a to podzimních  7:0 pro Mladcovou.  Vždyť ještě 7 roků zpět mezi oběma celky byly dvě soutěže (III.tř. -  I.A). Utkání bylo vysoce prestižní i proto, že hosty trénuje na Veselé dobře známý  Luděk Lošťák, který navíc má v kádru čtyři  bývalé hráče Sehradic, které s Veselou v minulých letech  odehrály několik kvalitních prestižních soubojů  v OP  i v I.B.

 

Oba celku už  hrají jen  o pořadí, nehrozí jim ani boj o záchranu a ani už nepromluví do pořadí na prvních dvou místech ve skupině.  Přesto zápasu nechyběl náboj ani divácká kulisa. Do utkání vstoupila lépe domácí Veselá a už v 15. minutě si její hráči a fanoušci zařvali góóól.  Jak ale tento moment posoudil rozhodčí Radim Zubek, to nepochopil na hřišti nikdo (viz  komentář  hostujícího Zdeňka Hrnčiříka).  Přihrávka na rozběhnutého Davida Sokola na malé vápno nebyla zrovna nejpřesnější a hostující  obránce ve snaze tuto překazit,  zahrál rukou.    Míč částečně změnil směr a nebýt dobíhajícího Sokola, tak by skončil za brankovou čárou několik desítek centimetrů mimo tyče Zálešákovy branky. Sokol ale míč ještě stihl na hřišti a patičkou jej v poslední chvíli usměrnil těsně před tyčkou do brány. Zazněl hvizd píšťalky. Všechno se zdálo  nad slunce jasné, góóól.  Jen rozhodčího signalizace nic takového nepřipomínala, takže domácí přeci jen spokojeni a hosté smířeni s tím, že bude následovat penalta. Skutečnost byla jiná. David Sokol dostal žlutou kartu a hra pokračovala  trestným kopem ve prospěch Mladcové….

 

Veselá se ale verdiktem rozhodčího nenechala  rozhodit. Dále pokračovala v tlaku a o tři minuty později v dalším závaru už byla úspěšnější a díky střele Davida Dlabaji podél gólmana šla do vedení.  Po  gólu pak volala i spolupráce Viktora Štěpánka s Michalem Bodlákem v 22. minutě. Druhý jmenovaný ale v tísni z bezprostřední blízkosti bránu netrefil a jen o centimetry minul spojnici.  Pak se v 25. minutě poprvé výrazně vyznamenal  veselský brankař Petr Červenka. Ten pak v dalších minutách prvního i druhého poločasu několikrát vychytal útočníky Mladcové a uchovával Veselé stále naději na bodový zisk.  Nezabránil ale dvě brankám Mladcové, které padly v těsném sledu v 41. a v 44. minutě. Zvláště ta druhá z hlavy Ladislava Bahulíka byla ukázková.  Výskok a tvrdé trknutí do míče připomínalo Magerův sobotní gól do sítě zlínského FASTAVU. I zde byl Petr Červenka byl bez šance zasáhnout. 

 

Ve druhém dějství už branka nepadla

Do druhého poločasu vstoupila Veselá se snahou, něco s výsledkem udělat. Blízko vyrovnání byl už  v 58. minutě opět David Sokol. Velké oživení  hry přinesla  až  66. minuta, to na hřiště přinesl  Tomáš Pavel, univerzál v dresu Veselé. Rozhýbal zálohu a sám se tlačil i do zakončení. V ideálním postavení byl hned v 69. minutě, ale Roman Manďák  místo přihrávky do volného prostoru  zvolil nedůrazný pokus o lobování gólmana.  V 78. minutě nasadila Veselá do hry dalšího útočníka (Lukáš Fenyk) a začala hrát vabank jen na tři  obránce . Do útoku se přesunul i  předstoper Tomáš Divoký. Ten jediný mohl výškově konkurovat vysokým a zkušeným zadákům  Mladcové.  Závar ale Veselé vyrovnání nakonec nepřinesl a všechny body putovaly na Mladcovou.

 

 

 

 

Z webu FK Mladcová:

 

Na podmáčeném terénu se nám v poslední době daří a potvrdilo to i toto utkání. Do něj jsme vstoupili o něco hůře než domácí, kterým se dařily akce a zaslouženě se dostali do vedení. Na to jsme ale dokázali odpovědět více než skvěle. Dva góly do šatny ukončily bojovný první poločas. Nejdříve se trefil kapitán Michal Dlabač a pár minut na to překonal domácího gólmana podruhé tvrdou hlavičkou Laďa Bahulík. Druhou půli už jsme drželi příznivý stav až do vítězného konce. Domácí se snažili o srovnání, ale se všemi pokusy se naše obrana dokázala vypořádat. Další tři body do tabulky jsou velmi cenné i přes velkou marodku a neúčast několika hráčů.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Hráči, funkcionáři i diváci se shodli na tom, že se jednalo o jedno z nejkvalitnějších utkání, které se v této sezóně na Veselé hrálo a naši hráči i přes porážku zaslouží pochvalu za předvedený výkon. Bojujeme s nepřízní osudu v podobě neskutečného množství zranění, které nás kosí týden co týden. Vždyť Lukáš Fenyk byl v šestém jarním zápase už 22. hráčem, který musel naskočit do sestavy. Přesto druhá porážka v řadě mrzí a to o to víc, že nás nyní čekají dvě venkovní utkání a u soupeřů, kterým se na jaře daří víc než dobře – v sobotu nás čekají úspěšné Tečovice a za 14 dnů nás pak prověří demoliční četa z Nevšové.

FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Hrálo se na podmáčeném terénu, navíc na hřišti menších rozměrů, takže utkání po celou dobu bylo bojovné s množstvím osobních soubojů. Domácí se brzy dostali do vedení, poté jsme měli velké štěstí, kdy rozhodčí přehlédl naši ruku ve vápně a domácí připravil o pokutový kop. Nám vyšel závěr poločasu, kdy jsme dvěmi góly otočili stav utkání. Ve druhé půli pokračoval vyrovnaný průběh utkání, domácí byli více na míči, ale šance jsme si vytvářeli i my. Závěr utkání byl pro nás už těžký, protože nám docházely síly a neměli jsme možnost poslat na hřiště čerstvé hráče - na lavičce byl jen náhradní gólman a já. Proto velký dík klukům, že hráli na krev a tři body doslova ubojovali...



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] , V. Štěpánek [-] (66. T. Pavel [-] ) , D. Dlabaja [-] , T. Divoký [-] , M. Odstrčilík [-] , T. Dujka [-] , R. Manďák [-] , M. Bodlák [-] (78. L. Fenyk [-] ) , J. Červenka [-] , D. Sokol [-]

FK Mladcová
T. Zálešák [-] - J. Zapletal [-] (58. M. Venený [-] ) , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , T. Zetek [-] , D. Kahaja [-] , L. Bahulík [-] (86. J. Kalmár [-] ) , J. Beránek [-] , Y. Holubka [-] , M. Dlabač [-] , J. Brhel [-]

ŽK: 16. D. Sokol , 84. T. Dujka - 74. M. Dlabač .
Hráči zápasu: D. Dlabaja - M. Dlabač , L. Bahulík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZUBEK Radim - LEKEŠ Ondřej, FRAJT Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku