Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:30

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky z Nevšové doma rozstřílel Příluky


Branky


0

V Nevšové se představily Příluky, které si v minulém kole připsaly výhru s Veselou a věřily si i na vedoucí celek tabulky. Nevšová v posledním kole vybojovala výhru v Lužkovicích a věděla o dopoledním zaváhání rezervy otrokovické Viktorie s Tečovicemi. Zápas v Nevšové měl ale nakonec jednoznačný průběh, domácí vedli po půli již o tři branky a ve druhém dějství pokračovali v kanonádě. Příluky odjíždějí s velkým debaklem, v dresu Nevšové se hattrickem blýskl slovenský legionář Peter Stratený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali v první půli vstřelit čtyři branky

"Do zápasu s Přílukami jsme vstoupili s odhodláním nepřipustit žádné překvapení a zápas zvládnout, navíc jsme znali dopolední výsledek rezervy otrokovické Viktorie s Tečovicemi a mohli jsme tak navýšit svůj náskok v tabulce na pět bodů. Vývoj utkání tomu i nasvědčoval. Již v 15. minutě zatáhl míč po lajně mladičký Honza Fuksa a přesně našel kanonýra Vaška Tomšů, který se nemýlil a poslal nás do vedení. Následoval náš tlak, kdy se dvakrát trefil Jakub Dubec, který svojí aktivitou dělal soupeři velké problémy. Ve 30. minutě jsme tedy vedli už 3-0, kdy jsme ještě dokázali nastřelit břevno a vytvořit si i další slibné příležitosti. Po jednom z průniků hostí byl faulován hráč soupeře a trestný kop Matěj Votava bez problémů proměnil, kdy vymetl šibenici naší brány. Příluky se tak na chvíli vrátili do hry, ale bez gólového efektu. Do poločasu jsme přidali další branku, kdy centr Petra Strateného tečoval hlavou Vašek Tomšů a upravil na poločasových 4-1", hodnotí průběh prvního dějství nevšovští činovníci.

Brankostroj Nevšové pokračoval i po přestávce

"Ve druhé půli jsme přidali hned v úvodu další branku, kdy se výborně uvolnil agilní Jakub Dubec, který našel Petra Strateného a ten překonal gólmana hostů popáté. Zápas se jevil jako rozhodnutý a přidali jsme navíc řadu průniků i pohledných akcí. V 65. minutě se trefil mladíček v našem dresu Tomáš Mikš a zvýšil na 6-1. Na chvíli jsme polevili v koncetraci, kdy se dvakrát dostal do slibné příležitosti hráč soupeře Radek Machač, ale své šance upravit výsledek nedokázal využít. Naopak my jsme své šance využili, kdy slovenský legionář Peter Stratený přidal ještě další dvě branky, kdy dovršil svůj hatrrick a pečetil tak konečný výsledek 8-1. Utkání s Přílukami jsme zvládli na jedničku a svoji převahu vyjádřili i brankově. Vyšel nám první poločas, který jsme vyhráli o tři góly a i ve druhé polovině utkání jsme postupně navyšovali svůj náskok a soupeř nakonec odjel s vysokou porážkou. Nyní se musíme plně soustředit na příští utkání, které bude z kategerie těžkých zápasů, kdy zajíždíme k aktuálně třetímu celku tabulky na Mladcovou, která má momentálně výbornou fazońu a zaváhala letos jen jednou", komentují průběh duelu s Přílukami funkcionáři nevšovského klubu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Výborný výkon všech hráčů, nescházela nám aktivita a chuť tvořit hru. Zápas jsme zvládli s přehledem. Budeme se snažit navázat na poslení výborné výsledky a potrápit i dalšího soupeře z Mladcové, která hraje na jaře ve výborné formě a zaváhala na jaře jenom jedenkrát.

FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: Ukání nám nevyšlo po žádné stránce, byli jsme málo důrazní a jen se dívali na ofenzívní hru Nevšové. Nepřálo nám ani v útoku, kdy jsme mohli hrozivé skóre alespoň korigovat pomocí tří tutovek a tak nezbývá než to hodit za hlavu a soustředit se na další zápasy, které budou podstatně důležitější.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
D. Konečný [-] - T. Mikš [-] (64. O. Zámorský [-] ) , V. Tomšů [-] , P. Stratený [-] , T. Munster [-] (56. A. Chmela [-] ) , J. Vlachynský [-] , J. Fuksa [-] , S. Beňo [-] , J. Dubec [-] , M. Kuric [-] , M. Foltýn [-]

FK Příluky
D. Bakala [-] - M. Zahradnický [-] , D. Frolek [-] (64. J. Sobotka [-] ) , M. Prokop [-] , M. Votava [-] , D. Zedníček [-] , R. Machač [-] , Z. Vlček [-] (59. M. Dujsík [-] ) , L. Janků [-] , R. Machalíček [-] , P. Čelůstka [-]

ŽK: 73. J. Sobotka .
Hráči zápasu: J. Dubec , P. Stratený , V. Tomšů .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - DOBIÁŠ Adam, PAVELKA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku