Příluky udolaly brankou Machalíčka v derby Veselou


Branky


0

Příluky hrály v derby s Veselou velmi důležitý zápas, neboť se jim na jaře vůbec nedaří a povinnost jim velela bodovat naplno. Veselá mohla nastoupit v naprostém klidu, její forma v odvetné části je výborná, ale přesto se očekával Na Cecilce vyrovnaný duel. V první půli se diváci branky nedočkali, i přes několik šancí na obou stranách. Ve druhé půli se branku čekalo až do 74. minuty, kdy se trefil domácí Machalíček a zajistil Přílukám kýžený tříbodový zisk. Veselá tak odjíždí s prázdnou, tentokrát jejich kanonýrům zvlhnul střelecký prach. Domácí celek bere výhru všemi deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

 

Na hřiště v Příluku zavítala v malém derby Veselá, která hraje letos na výbornou a očekával se boj s domácími Příluky, které potřebovaly nutně bodovat a odpoutat se od spodních příček tabulky. Obě mužstva nebyla kompletní a tak to byl spíše oboustranný boj uprostřed hřiště. V 6. minutě se objevil v šestnástce hostí nečekaně domácí Vlček, ale balón mu v klíčovém okamžiku uskočil. Hned za dvě minuty vystřelil zpoza obránců hostí domácí Machač, ale střela šla vedle brány brankáře Červenky. Osmělili se i hosté, když měli v rozmezí čtyř minut dva přímé kopy na domácí bránu, ale dotyčný střelec buď přestřelil a nebo trefil hráče před sebou. Hra se odehrávala především uprostřed hřiště a akce směřující ke gólu byly na obou stranách sporadické. Poločas tak skončilou bezbrankovou remízou a zmrzlí diváci toho příliš neviděli a fotbalu chybělo koření a to branky...

 

Domácí dokázali v závěru strhnout vítězství na svoji stranu

Po poločase bylo šancí přece jenom více, již v 50. minutě stříleli nebezpečně z cca dvaceti metrů, ale těsně vedle brány domácího Bakaly.  V 63. minutě střílel obdobně domácí Machač, ale opět nepřesně. Za dvě min. měli hosté přímý kop, ale Bakala parádně vyrazil a z následující akce trefili hosté břevno domácí branky. Zápase se rozhodnul z následujících akcí, kdy v 73. minutě se nejdříve hostující útočník dostal tísněn obráncem až před brankáře Bakalu, ale ten jeho střelu bravurně zneškodnil. Hned za dvě minuty totiž zavezl po straně míč k brance hostí Kotík a jeho centr na vzdálenější tyč zužitkoval hlavou zcela osamocený Machalíček a domácí tak vedli 1:0. Hosté se pokoušeli ve zbývajících minutách o vyrovnání, ale domácí již hubený náskok udrželi a utkání tak vyhráli za cenné tři body. Domácí tým tak bere velmi důležitou výhru a při ztrátě předposlední Lípy v domácím prostředí s Tlumačovem se od ní odpoutal o čtyři body. V příštím kole však zajíždí do Nevšové a tam ho čeká těžká šichta. Hosté vyhořeli v koncovce a vychytal je domácí brankář Bakala, jemu vděčí domácí za plný tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Utkání bylo pro nás velmi důležité, po dobrém výkonu v minulém zápasu jsme věřili, že již můžeme konečně bodovat. Celkově to bylo spíše ubojované, gólových akcí bylo málo na obou stranách a když všechny šance hostí vychytal brankář Bakala, tři body nakonec zůstaly u nás. Nyní pojedeme do Nevšové, které jsme na podzim sebrali bod a pokusíme se to zopakovat a opět bodovat.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Nenavázali jsme na výkon z předešlých týdnů a poprvé jsme vyšli na jaře střelecky naprázdno. Utkání nepřineslo příliš brankových příležitostí na žádné straně, ale ještě za stavu 0:0 jsme tam v druhé půli měli břevno i nějaké bezprostřední ohrožení branky domácích. Bohužel jsme je neproměnili a Příluky nás vzápětí potrestaly. Série chyb vyústila nepokrytím Machalíčka u zadní tyče, kde neatakovaný hlavičkoval přetažený centr od rohového praporku. Místo své kombinace jsme se soupeřem hráli překopávanou a v té nakonec Příluky tolik potřebné první jarní body ubojovaly.



Sestavy



TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - T. Divoký [-] , P. Dlouhý [-] , M. Odstrčilík [-] , D. Šarman [-] (57. M. Dlabaja [-] ) , T. Dujka [-] , D. Dlabaja [-] , M. Bodlák [-] (77. T. Gajdošík [-] ) , J. Červenka [-] , D. Sokol [-] , F. Žůrek [3.0]

ŽK: 36. D. Zedníček - 40. D. Dlabaja , 89. T. Dujka .
Hráči zápasu: R. Machalíček - F. Žůrek .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: VALČÍK Petr - KATRŇÁK Milan, TOMAN Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku