2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva FC TVD Slavičín si na umělce v Hrádku připsala povinnou výhru nad Lukovem


Branky


0

Na hrádeckou umělku přijel v sobotu poslední tým tabulky z Lukova a neměl proti domácí rezervě FC TVD co ztratit. Navíc domácí tým nastoupil prakticky bez fluktuantů, neboť divízní A tým sužuje řada zranění. Začátek utkání patřil omlazené rezervě Slavičína, která šla po dvanácti minutách do vedení Žáčkem. Prokřehlí diváci pak dlouho čekali na pojištění výsledku ze strany domácího celku, to přišlo až deset minut před koncem, kdy se trefil kapitán Broněk Fojtík. Béčko Slavičína si tak připsalo povinnou výhru a osud Lukova v soutěži je již nejspíše zpečetěn.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení ve 12. minutě

"V chladném a deštivém sobotním odpoledni jsme přivítali na umělé trávě v Hrádku poslední tým tabulky, mužstvo z Lukova. Problémy se sestavou jsme tentokrát neměli, jelikož dorost hrál své utkání až v neděli a tak se v zápase vystřídalo hned šest dorostenců, kteří předvedli kvalitní výkony. Do zápasu jsme nastupovali s odhodláním získat tři povinné body, ale v hlavách hráčů samozřejmě bylo podvědomí, že Lukov získali zatím jen čtyři body a jsou jasně posledním týmem. Hosté nastoupili s několika hráči, kteří výkonnostně nepatří do této soutěže a hra týmu Lukova tomu také odpovídala. Od počátku utkání se hosté v desti lidech zatáhli hluboko do svého obranného území a my jsme začali dobývat jejich obrannou tvrz. To se nám podařilo hned ve 12. minutě po úniku mladého Lukáše Šebáka, který nachystal tutovku pro Žáčka. To nás uklidnilo, ale přes velký tlak a množství šancí jsme v prvním poločase již nedokázali překonat skvělého Kopřivu v brance hostí", hodnotí úvodní dějství trenér FC TVD Slavičín Jiří Váňa.

Definitivní podobu výsledku dal deset minut před koncem domácí Broněk Fojtík

"Ve druhé půli se obraz hry moc nezměnil. Několikrát se nám podařilo dostat do pokutového území a do mnoha šancí, ale až přesná střela Fojtíka v 80. minutě uklidnila náš tým a dohrálo se v klidu. Hosté za celý zápas pouze jednou vystřelili na naši bránu, a to přímo do zkřehlého Marcaníka v naší bráně, který neměl mimo malé domů žádnou práci. Povinné tři body jsme splnili, ale celkový výkon i dojem z utkání není příliš lichotivý", viděl zápas s Lukovem slavičínský trenér.

 

 

 

 

 

"Lukov měl v tomto utkání velké problémy dát dohromady jedenáct hráčů. Trenérovi Lukova se nashromáždilo celkem čtrnáct omluvenek. Nastoupit tak musel i třeba Víťa Král, který hrál své třetí utkání v životě... Celé utkání musel také odehrát i trenér Lukova J. Hrbáček (46 let). Lukov chce soutěž dohrát se ctí, proto i v jedenácti lidech odjel do dalekého Slavičína a zápas odehrál. Domácí byli po celé utkání lepším týmem, dobře kombinovali a hýřili aktivitou. Zejména mladí hráči Slavičína předvedli dobrý výkon. Domácí se ujali vedení v úvodu utkání po rychlém brejku z levé strany. Slavičín měl na hřišti optickou převahu, ale obrana hostů včetně brankáře Kopřivy pracovala výborně a domácí zoufale dobývali pokutové území Lukova, ale bez vážnějších šancí. Ve druhém poločase se hra nezměnila. Lukov mohl ale z jedné standartní situace vyrovnat, ale R. Mikeska těsně nedosáhl na centr Sedláčka, proto se skóre neměnilo. Nakonec se domácím podařilo vsítit druhý gól pět minut před koncem, kdy jeden z domácích hráčů tvrdou ranou z asi dvaceti metrů prostřelil všechny hradbu těl, včetně hostujícího brankáře", říká k sobotnímu duelu ve Slavičíně hráč a funkcionář Lukova Michal Teplý.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Ze své dlouholeté hráčské i trenérské praxe vím, jak bývají složitá takováto utkání, kdy každý fanoušek i funkcionář počítá s jistým vítězstvím proti slabšímu soupeři, ale mnohdy to je velmi těžké. Jsem rád, že toto utkání je za námi a zvládli jsme ho bez ztrát a bereme další tři body.

SK Lukov
Michal Teplý, hráč: Trápí nás stále nedostatek hráčů a k tomu utkání se omluvilo celkem čtrnáct fotbalistů a nastoupit pak musel i trenér. Slavičín vyhrál zaslouženě. Velké poděkování patří všem hráčům Lukova, za obětavý výkon i v tak silně kombinované sestavě. Snad v dalším utkání už bude mít trenér Lukova více hráčů a nebude muset odehrát dalších 90 minut...



Sestavy


FC TVD Slavičín B
M. Marcaník [-] - M. Fojtů [-] , L. Šebák [-] (66. K. Šmotek [-] ) , T. Kalík [-] (73. O. Šebák [-] ) , M. Both [-] , M. Salajka [-] (46. M. Blažek [-] ) , D. Sochora [-] , L. Žáček [-] , M. Švach [-] (60. J. Pekárek [-] ) , R. Bureš [-] , B. Fojtík [-]

SK Lukov
L. Kopřiva [-] - D. Žáček [-] , V. Král [-] , A. Kopřiva [-] , J. Hrbáček [-] , J. Šarman [-] , R. Mikeska [-] , D. Kovář [-] , O. Sedláček [-] , M. Hubík [-] , M. Teplý [-]

ŽK: 54. L. Žáček , 60. R. Bureš - 5. M. Teplý , 22. D. Kovář , 43. J. Šarman , 84. O. Sedláček .
Hráči zápasu: L. Žáček , B. Fojtík - L. Kopřiva .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - HOUŽVIČKA Čestmír, GREGUŠIAK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku