Tlumačov potvrdil stoupající formu výhrou na půdě zachraňující se Lípy


0

Lípa v minulém kole zkolabovala v Nevšové a tak se čekalo, zda se se hráčcký kádr nováčka dá na Tlumačov do kupy. Ten předvádí na jaře poměrně solidní výsledky a na půdě Lípy chtěl bodovat. Začátek utkání přinesl divokou přestřelku, nejdříve se trefil domácí Galandr, hosté rychle srovnali Zálešákem, aby je po čtvrhodině hry poslal do vedení nestárnoucí Dan Máčala. Třetí branku přidal domácímu týmu do šatny hrající právník Radek Dvořák a Tlumačov šel do kabin s dvoubrankovým náskokem. Ve druhém dějství se již přes šance na obou stranách skóre neměnilo a Tlumačov si připisuje další výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hosté z Tlumačova přijeli do Lípy s cílem bodovat. To se jim podařilo a zápas rozhodli již v prvním poločase, kdy se sice v divoké přestřelce trefil jako první hráč Lípy Lukáš Galandr, ale o čtyři minuty později Tlumačovští srovnali Zálešákem, ve 13. minutě se ujali vedení 2:1 gólem Máčaly a těsně před odchodem do šaten pečetili svou převahu střelou Dvořáka. Domácí Lípa přišla záhy o své vedení a Tlumačov na inkasovanou branku velmi rychle zareagoval, což bylo pro vývoj tohoto utkání hodně důležité. A když hosté vstřelili druhou Máčalou, tak získali na hřišti patřičné sebevědomí. Poté se domácí marně snažili o vyrovnání, co prošlo za obranu hostí, pochytal pozorný brankář Škrabal. Vítr z plachet vzal Lípě brankou do šatny Dvořák a hosté měli před přestávkou vypracovaný slibný dvoubrankový náskok. Druhou půli se nesl ve snaze domácí celku o zkorigování nepříznivého stavu, ale v zakončení byli domácí hráči hodně zbrklí a koncovka je trápí v celé jarní části. Ve druhém poločase byly k vidění šance na obou stranách, ale skóre se již neměnilo a Tlumačov si odvezl za výhru 3:1 všechny tři body. Situace domácího týmu není pár kol před koncem příliš lichotivá a pří výhře Příluk ztrácejí na svého soka už čtyři body. V Tlumačově jsou spokojeni se ziskem tří bodů a mužstvo na jaře předvádí poměrně solidní výkony.      

 

"Zápas se hrál na kvalitně připraveném hřišti. Do zápasu jsme šli s jasným cílem. Získat tři body. Bohužel již z prvního rohu jsme inkasovali, když neobsazený hráč nekompromisně zakončil. Naštěstí nás tento inkasovaný gól nakopl a začali jsme Lípu přehrávat a díky tomu jsme za chvíli srovnali a poté přidali ještě dva góly do poločasu. Druhý poločas byl vyrovnaný z obou stran. Nikomu se nepodařilo již skórovat, a tak bereme tři body", hodnotí duel brankář Tlumačova Miroslav Škrabal.


Ohlasy k zápasu


Lípa
Adam Simerský, hráč:

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Zaspali jsme začátek utkání a z první vážnější akce před naší brankou jsme inkasovali gól z rohu, naštěstí jsme rychle srovnali a následně šli do vedení. Branka do šatny nás uklidnila a ve druhém poločasu jsme si cennou výhru už pohlídali.



Počet diváků: 111. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - SUROVEC Tomáš, NOHAVICA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku