0:2
(0:0)
79. P. Votava (p.)
83. D. Kahaja
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová zlepšeným závěrem veze výhru z Lužkovic


Branky


79. P. Votava (p.) , 83. D. Kahaja
0

Do Lužkovic zavítala Mladcová, která zde chtěla bodovat a udržet si třetí příčku v tabulce. Domácí celek znovu vytasil do boje s Ivošem Světlíkem a také kanonýrem Lípy Martinem Procházkou, na body to tentokrát nestačilo. O ty přišly Lužkovice až v samotném závěru, deset minut před koncem se trefil hostující Votava a o tři minuty později Daniel Kahaja. Mladcová si tak veze domů cennou výhru, Lužkovice se po výhře v Přílukách vrátily znovu na zem a čeká je ještě tuhý boj o záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Utkání, ve kterém hosté potvrdili roli favorita začali náporem a prvních patnáct minut přitlačili domácí na jejich polovinu. Několikrát ohrozili branku domácích, ale obrana Lužkovic v čele s brankářem Jenčekem úspěšně odolávali. Potom se hra vyrovnala  a domácí mohli jít do vedení Polepilem, jehož střelu z hranice malého vápna vychytal jeden z nejlepších hráčů hostů brankář Zálešák. Také hosté si postupně vypracovali slibné šance, ale bez úspěšného zakončení. Hru domácích ve středu pole dirigoval nestárnoucí Ivo Světlík. V samém závěru prvního poločasu míč směřující do prázdné brány stačil obránce hostů vykopnout na roh. 

 

 

"Od úvodu jsme byli aktivnějším týmem, snažili jsme se kombinovat, ale hrozili jsme především ze standardních situací. Dvakrát zakončoval hlavou Kraváček. První hlavička se do brány nevešla a po druhé se dostal do slibné příležitosti Blažek, který bránu přestřelil. O chvíli později se dostal k tvrdé střele Beránek, tu však brankář vyrazil. Hrál se bojovný zápas a pomalu se v soubojích začalo přitvrzovat. Hodně zavánějící byl zákrok na Jaroše, který po jasném kontaktu ve vápně zůstal ležet, ale dle rozhodčího se o faul nejednalo. Ze hry jsme měli více, do větších gólových šancí jsme se však nedostali", hodnotí první půli funkcionáři Mladcové.

 

Hosté dokázali v závěru strhnout výhru na svoji stranu

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu a vypadalo to na remízový zápas.  a hosté šli do vedení - 0:1. Domácí tato branka na chvíli herně rozhodila a výsledkem byl další gól, kdy po nepřesné rozehrávce v 82. minutě šel z půli hřiště sám na bránu Kahaja a přesnou střelou k tyči zvýšil na 0:2. V zoufalém náporu v závěru utkání mohli domácí alespoň snížit, ale střela Zámorského jen těsně minula prázdnou bránu hostů. 

 

 

"Ve druhé půli se ještě přitvrdilo a rozhodčí měl plnou píšťalku práce s udílením karet, především pro domácí. Ani po několika střídáních na naší straně se hra příliš nezměnila a tvrdě se bojovalo o každou střelu nebo nadějnou příležitost. V poslední dvacetiminutovce se hra trochu otevřela a oba týmy chtěly vyhrát. Po slibném brejku Kahaji se dostal ke střele Brhel, který pálil vysoko nad. Utkání se zlomilo 10 minut před koncem, kdy po centru do vápna domácí obránce zahrál rukou a pokutový kop s přehledem proměnil Votava. Hned o pár minut později doslova zatloukl fotbalový hřebíček Kahaja. Ten prošel z vlastní půle přes tři hráče a parádní ranou z 30 metrů překonal domácího gólmana. Na závěr ještě Zálešák potvrdil famózním zákrokem čisté konto proti trestnému kopu z hranice vápna, následná dorážka skončila vedle", viděli druhý poločas v Mladcové.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Dlouho to vypadalo na remízový zápas, pak přišla pro domácí smolná 79. minuta, kdy centr do vápna stoper ve skluzu vyrazil, ale zároveň si nastřelil ruku – pokutový kop proměnil Votava a domácí se z toho už nevzpamatovali. V 82. minutě šel z půli hřiště sám na bránu Kahaja a přesnou střelou k tyči zvýšil na 0:2. Je to škoda, minimálně na bod jsme s kvalitním soupeřem měli...

FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Hned z kraje utkání nás do vedeni mohl dostat Dlabač, ale míč po centru Votavy špatně trefil. Po patnácti minutách se hra vyrovnala a šance byly na obou stranách. A stejný průběh měl i druhý poločas, vysvobodila nás až penalta po ruce protihráče a potom krásný druhý gól, kdy Kahaja přešel sám skoro celé hřiště a z 25 -ti metrů vystřelil krásně k tyči. Tři body bereme, ale výkon měl do ideálu daleko.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - M. Paták [-] , M. Čala [-] - J. Kučera [-] (15. J. Gruber [-] ) , I. Světlík [-] , J. Škrabal [-] , A. Procházka [-] , O. Zámorský [-] - M. Procházka [-] , Z. Polepil [-] , Š. Dominik [-] (66. J. Ronza [-] ) -

FK Mladcová
T. Zálešák [-] - M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , T. Zetek [-] (80. Š. Chludil [-] ) , D. Kahaja [-] , J. Jaroš [-] (73. J. Chludil [-] ) , T. Lukosz [-] , J. Beránek [-] (52. P. Pyszko [-] ) , P. Votava [-] , M. Dlabač [-] , J. Brhel [-]

ŽK: 17. O. Zámorský , 49. I. Světlík , 69. A. Procházka , 80. J. Gruber - 65. D. Kahaja .
Hráči zápasu: J. Škrabal - D. Kahaja , P. Votava , T. Zálešák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOTAČKA Rostislav - KÝR František, RICHTER Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku