Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.5

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.5

Zázemí

8.0

Tlumačov dokázal v poslední patnáctiminutovce otočit zápas v Hulíně


Branky


0

V Hulíně se představil nedaleký Tlumačov a 150 diváků vidělo rychlou úvodní branku do sítě hostujícího týmu. Ta padla z pokutového kopu a na dlouho dobu to bylo všechno. Hosté se střelecky probudili až v poslední patnáctiminutovce a dokázali střelecky disponovaným Zálešákem otočit vývoj tohoto utkání. Admira tak ztratila doma další body a na jaře se výsledkově trápí. Tlumačovu výhra v Hulíně hodně pomůže v boji o záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení brankou z penalty

Utkání začalo pro domácí Admiru dobře, hned v 1. minutě totiž  fauloval brankář hostí Škrabal ve vápně Tabaru a Csomor penaltu bezpečně proměnil a Hanáci rázem vedli 1:0. V 7. minutě měli hráči Hulína výhodu trestného kopu těsně u vápna. Šenkyříkovu jemně tečovanou střelu však gólman hostí Škrabal chytil na brankové čáře. Poté se hra uklidnila, odehrávala se většinou ve středu hřiště, ohrožení obou branek bylo sporadické. Ve 36. minutě pěkně vystřelil z dvaceti metrů domácí Šenkyřík, brankář Škrabal míč vyrazil před sebe, ale dobíhající Nedbal přestřelil. Hosté v první půli bránu domácích neohrozili a zaměřili se především na defenzívu.

 

 

"Do zápasu jsme šli s odhodláním, že si z Hulína odvezeme tři body. Bohužel již v první minutě si za naši obranu naběhl domácí útočník a po mém faulu v pokutovém území, kdy si útočník předkopl míč se kopala penalta. Na tu jsem však nedosáhl. V prvním poločase jsme si nevytvořili žádnou vyloženou šanci a domácí odcházeli po zásluze s jednobrankovým vedením", hodnotí nepovedenou první půli tlumačovského týmu brankář Mirek Škrabal.

Hosté dokázali v závěru strhnout výhru na svoji stranu

Druhá půle se znovu odehrávala ve středu pole, první šanci měli hosté, když Barták špatně rozehrál přímo na kopačky zkušeného Máčaly, ten ale střílel vedle. V 66. minutě musel střídat zraněný Tabara a hned poté Barták a od tohoto okamžiku se  hra Hulína úplně rozsypala. Hosté to vycítili a v 75. minutě po centru z pravé strany volný Zálešák hlavou vyrovnal. 1:1. V 80 minutě již hosté vedli, přesný Máčalův centr z pravé strany poslal znovu volný Zálešák hlavou podruhé do sítě Vajdovy brány a bylo to nečekaných 1:2. Fotbalisté Admiry již nedokázali zareagovat na vedení hostí, kteří tak během pěti minut utkání otočili a znovu si z hulínského hřiště odvezli všechny tři body.

 

 

"Do druhého poločasu nastoupil uplně jiný Tlumačov. Po proslovu v kabině jsme začali napadat domácí a postupem času jsme začali diktovat tempo hry. Naše převaha vyvrcholila v 75. minutě, kdy po krásném centru hlavičkoval k tyči Zálešák a golman domácích neměl šanci. Po vyrovnání jsme nepřestávali Hulín napadat a přehrávat. A to se nám vyplatilo a v 81. minutě opět po centru hlavičkoval znovu neobsazený Zálešák k tyči. Poté jsme si závěr utkání pohlídali a bereme tři body", viděl druhou půli tlumačovský gólman.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Znovu se potvrdilo, že na Tlumačov neumíme a tak po třech jarních kolech máme stále na bodovém kontě 0 bodů. Vše můžeme napravit v sobotu 15.4.2017, kdy zajíždíme na hřiště posledního Lukova.

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Tři body z Hulína bereme všemi deseti, pomohla nám poločasová domluva trenéra v kabině a na hřiště vyběhl úplně jiný tým. V závěru jsme zápas otočili a konec utkání si už ohlídali. Po vyrovnání jsme nepřestávali Hulín napadat a přehrávat. A to se nám vyplatilo a byli jsme po zásluze odměněni tříbodovým ziskem, kterého si hodně ceníme.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: MIKOŠKA Zdeněk - MRŇKA Antonín (N), ZAPLETAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku