Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice vypráskaly ve zlínském derby Příluky sedmi ranami


0

V Tečovicích se v sobotním odpoledni odehrálo malé zlínské derby, mezi domácím Bivojem a týmem z Příluk. Domácí celek zažívá úspěšný vstup do jarních odvet a zatím je stoprocentní. V minulém kole dokázaly Tečovice dokonce nasázet Němčicích na jejich půdě pět branek. Zato Příluky se na jaře hodně trápí a nebezpečně se přibližují sestupovým vodám. V první půli padla v Tečovicích jediná branka, Příluky ale neproměnily pokutový kop. Ve druhém dějství si domácí otevřeli střelnici a hosté odjíždějí nakonec na předměstí Zlína s krutým debaklem, který ale neodpovídá poměru sil na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Bivoj šel do vedení, hosté nedali penaltu

Utkání na hřišti v Tečovicích v první a v začátku druhé půle vůbec nevypadalo tak jasně, jak nakonec dopadlo. Domácí se sice už ve třinácté minutě ujali vedení, když přesnou křížnou přihrávku do běhu zužitkoval Frkal,  když prostřelil po zemi hostujícího brankáře Bakalu a mohlo se zdát, že to bude pro Bivoj snadná záležitost. Jenže domácí začali hrát laxně, byli bez důrazu, přesnosti a u každého míče byli pozdě. Hosté po nedorozumění stoperů šli dokonce dva sami na branku Tečovic, ale Kotík místo střely volil nahrávku, kterou Zdeněk Šnajdr odkopl do bezpečí. Pak si nešťastně sám nastřelil ruku Jarda Plachý a hosté kopali penaltu. Tu však brankář Jokl bravurně vyrazil a dorážku stačil chytit. Dvakrát svůj tým podržel ještě při nebezpečných centrech ze strany a tak domácí uhájili do poločasu těsné vedení. Domácí Bivoj odcházel do kabin s jednobrankovým vedením, ale za něj mohl děkovat především brankáři Joklovi, který dokonce lapil pokutový kop. Hosty z Příluk trápí v jarních odvetách především střelecká potence a trenéři mohou pomalu vyhlásit konkurs na autory branek.

 

Tečovice si ve druhém dějství otevřely střelnici

Po bouřce v kabině přišlo u domácích výrazné herní zlepšení, domácí zvýšili důraz a pohyb bez míče. Začali hosty přehrávat a v padesáté páté minutě po přesném centru Tomáše Plachého hlavou zvýšil Chovanec na dvoubrankový rozdíl. V sedmdesáté šesté minutě kopali také domácí penaltu, Bakalou vyraženou střelu Závody dorazil pohotově Dorazin a zvýšil už na 3:0. Pak musel odejít V.Šnajdr na směnu do Barumu a  domácí poslali na poslední čtvrthodinu místo něj do hřiště zkušeného Pavla Sedláčka. To se ukázalo být pro závěr zápasu klíčovým momentem, protože posledně jmenovaný byl u všech dalších branek domácích, to když na dvě branky (Dorazínovi v 76´a Vopatřilovi v 83´) přímo nahrál a byl u zrodu dvou dalších brankových záležitostí – a to ještě v neděli vypomohl B týmu na postu stopera a vstřelil Žlutavě gól z trestného kopu, když vymetl šibenici. Hra hostů se v poslední čtvrthodině rozpadla  jako domeček z karet a domácí si zápas užili. Po pěkných kombinačních akcích přidali další branky, když se trefil i nahrávač zápasu Plachý T. a dvakrát Vopatřil. Hosté odjíždějí nakonec  s krutým debaklem, který ale neodpovídá poměru sil na hřišti.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Pro domácí Bivoj je to další plný bodový zisk, který je důležitý hlavně z toho hlediska, že po utkání v Kostelci u Holešova, kde se jen tak body nesbírají, je čekají těžké zápasy s Mladcovou, Viktorkou B a Veselou, kde se teprve ukáže, jak na tom vlastně Tečovjané v jarních odvetách jsou.

FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář:



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] , D. Kysučan [-] , J. Plachý [-] - T. Plachý [-] , R. Závoda [-] (76. L. Balcárek [-] ) , D. Dorazín [-] , V. Šnajdr [-] (73. P. Sedláček [-] ) - M. Frkal [-] , J. Vopatřil [-]

FK Příluky
D. Bakala [-] - M. Zahradnický [-] , J. Kotík [-] , M. Prokop [-] , D. Zedníček [-] (69. J. Sobotka [-] ) , P. Pinkas [-] , Z. Vlček [-] , M. Dujsík [-] (46. D. Mezírka [-] ) , R. Machalíček [-] , J. Kolínek [-] , P. Čelůstka [-]

ŽK: 50. M. Zahradnický , 54. J. Kolínek .
Hráči zápasu: Z. Jokl , J. Vopatřil , D. Dorazín .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: GARGULÁK Tomáš - KRAJČA Matěj, UHLÁR Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku