Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice deklasovaly Němčice u Holešova na jejich hřišti


0

V Němčicích u Holešova se jen tak nevyhrává a zlomit tuto tradici chtěli v nedělním odpoledni fotbalisté z Tečovic. Přitom v začátku zápasu nenasvědčovalo nic tomu, kam se bude utkání ubírat. Domácí poslal do vedení už ve 2. minutě Darebníček, hosté brzy ale srovnali. V poslední dvacetiminutovce ale hosté rozpoutali na polovině Němčic u Holešova doslova uragán a čtyřmi trefami smetli domácí celek ze hřiště. Tečovice si tak vezou tři body a také vysokou výhru a v tabulce stoupají stále výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledek je pro Němčice krutý. Tečovice je předčily v efektivitě zakončení, bojovnosti a trpělivosti. Lépe si poradily s náročným terénem, který nedovoloval kvalitnější kombinaci. Ve třetí minutě po chybě obrany Tečovic Radim Darebníček reflexivně hlavou míč umístil z malého vápna pod břevno. Za několik minut ten samý hráč těsně minul prázdnou bránu. Z následného útoku Tečovice vyrovnaly zbytečnou penaltou, když přihrávka před bránu nenašla nikoho z hráčů hostí, ale nejbližší hráč k míči byl přistrčen. Od té chvíle se zvolnilo tempo a hrál se bojovný nakopávaný fotbal.
 Druhý poločas pokračoval podobně. Němčice v rozehrávce před vlastní šestnáctkou udělaly chybu, kterou Tečovice potrestaly, když jejich hráč trefil míč z šestnáctky z voleje přesně do šibenice. Za stavu 1:2 domácí vyvinuli velký tlak, ale gólman Tečovic předvedl výborný výkon. Když reflexivně vytáhl i halfvolej R. Darebníčka, tak stav zůstal 1:2. Tlak Němčic se postupně vytratil a naopak hosté v posledních deseti minutách dokázali třikrát skórovat po rychlých brejcích. Z remízového zápasu tak byl jednoznačný výsledek 1:5.

 

 

"Hosté bez svého zkušeného defenzívního hráče Pavla Sedláčka zajížděli trochu s obavami na půdu Němčic u Holešova. Na nerovném hřišti menších rozměrů se obavy potvrdily ihned ze začátku zápasu, když se domácí ujali vedení Darebníčkem. Pak však ale po faulu na Závodu využil faulovaný penaltový pokus a vyrovnal na 1:1. Do poločasu se hrálo převážně mezi šestnáctkami bez výraznějších příležitostí na obou stranách. Ve druhé půli dokázal krátce po jejím začátku trefit Dorazin z dvaceti metrů šibenici domácí branky a hosté vedli 1:2. Domácí si vytvořili ve snaze vyrovnat územní převahu, ale bez brankového efektu. V závěru v posledních minutách zápasu pak po jedné brejkové akci Frkala a dvou podobných únicích Vopatřila do otevřené obrany hosté zvýšili skóre ve svůj prospěch až na 1:5. Pro domácí sprcha, pro hosty více štěstí na nerovném povrchu a velmi cenné body do mistrovské tabulky", hodní povedený duel v Němčicích u Holešova funkcionář tečovického Bivoje Vladislav Kundera.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Výsledek je pro domácí Němčice u Holešova krutý, v první byl stav zápasu vyrovnaný a rozhodovalo se v poslední dvacetiminutovce, která nám vyšla na jedničku a odvážíme si všechny tři body.



Sestavy


TJ Sokol Němčice
V. Švec [-] - T. Němec [-] , L. Darebník [-] , R. Darebníček [-] (51. R. Jakvíd [-] ) , V. Kříž [-] , R. Pospíšilík [-] (84. D. Klesnil [-] ) , D. Holý [-] , S. Kadlec [-] , R. Darebníček [-] , L. Lejsek [-] , A. Vymětal [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] (66. L. Balcárek [-] ) , D. Chovanec [-] , D. Kysučan [-] , J. Plachý [-] - R. Závoda [-] (90. S. Vávra [-] ) , D. Dorazín [-] , V. Šnajdr [-] , T. Plachý [-] - J. Vopatřil [-] , M. Frkal [-]

ŽK: 36. D. Dorazín .
Hráči zápasu: D. Dorazín , M. Frkal , J. Vopatřil .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - NĚMEC Karel (N), ONDÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku