2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová doma potvrdila v duelu s Lípou roli favorita


Branky


0

Mladcová utrpěla v minulém kole dost krutou porážku ve Slavičíně a tak si chtěla v domácím duelu s Lípou napravit reputaci. Svěřenci trenéra Lošťáka šli do vedení už ve 2. minutě, kdy se trefil Beránek. Po hodině hry přidal uklidňující druhou trefu stoper Kraváček a stanovil tak výsledku konečnou podobu. Domácí tak získali tři body a v tabulce se posunuli na třetí příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladcovou poslal do vedení už ve 2. minutě Beránek

Za krásného jarního počasí se v sobotním odpoledni odehrál na Mladcové duel domácího celku s nováčkem z Lípy. Domácí se chtěli svým fanouškům revanšovat za vysokou prohru na půdě slavičínské rezervy a nakonec se jim to i podařilo. Lípa neměla u favorita co ztratit a chtěla Mladcovou náležitě potrápit. Utkání bylo ale nakonec jednoznačnou záležitostí domácích a jen díky horší střelecké mušce nebylo skóre mnohem vyšší. Hned v první minutě se dostával do šance Jirka Jaroš a ve druhé minutě  už domácí vedli, když se nádherně do šibenice trefil Kuba Beránek. V 7. min. se po rohovém kopu dostal k zakončení Michal Kraváček, ale reakce gólmana hostí byla skvělá. Festival zahozených šancí domácí Mladcové pokračoval i nadále pokračoval. Ve 20. min. běžel sám na brankáře kanonýr Jirka Jaroš, ale neprostřelil jej, ve 28. min. neuspěl zleva Honza Brhel a ve 33. min. střílel z úhlu vedle Dan Kahaja. Poločas tak skončil hubenou výhrou domácího celku, ale jeho vedení mohlo být daleko vyšším rozdílem.

Uklidňující druhou trefu přidal po hodině hry Kraváček

Stejný průběh měla i druhá půle, hrálo se jen na jednu branku. Ve 47. min. trefil Tomáš Lukosz tyč, o minutu později Kuba Beránek před brankářem ještě přihrával volnému spoluhráči, ale vše vystihl hostující obránce a uklidil míč do bezpečí. Až v 62. min. domácí přidali druhou branku, po rohu Kuby Beránka se hlavou trefil stoper Michal Kraváček. Chvíli nato střídající Petr Venený přehazoval gólmana hostí, ale míč šel bohužel vedle. Hostující tým se dostal do své jediné šance v 79. min., kdy náběh Spačila řešil mladcovský gólman dalekým výběhem, míč minul, ale hostující hráč naštěstí domácí branku netrefil. V závěru přišly ještě  další příležitosti Mladcové, nejprve akce střídajících hráčů - David Vaněk uvolnil Martina Veneného, ale jeho pokus srazil na poslední chvíli obránce, po následném rohovém kopu hlavičkoval zcela sám Michal Dlabač vedle levé tyče. Domácí už třetí branku nepřidali, ale jejich výhra je naprosto zasloužená. Hosté se zaměřili spíše na obranu a svoji jedinou šanci nakonec nevyužili. Domácí tak získali tři body a v tabulce se posunuli na třetí příčku, hosty čeká ještě tuhý boj o záchranu v soutěži.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Po třech našich porážkách konečně dnes přišly tři body. Od začátku do konce utkání jsme měli utkání pod kontrolou, ale natrápili jsme se na každý gól. Těch šancí jsme měli na dva zápasy, v koncovce se ale stále trápíme.




Sestavy


FK Mladcová
T. Zálešák [-] - J. Zapletal [-] (52. P. Venený [-] ) , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , D. Kahaja [-] , J. Jaroš [-] (81. D. Vaněk [-] ) , T. Lukosz [-] (61. M. Venený [-] ) , J. Beránek [-] (88. P. Votava [-] ) , M. Dlabač [-] , T. Zetek [-] (78. M. Vyvlečka [-] ) , J. Brhel [-]

Lípa
M. Vala [-] - D. Hamšík [-] (46. R. Dobízl [-] ) , P. Kořének [-] , J. Spáčil [-] , D. Víšek [-] , P. Křižka [-] , D. Greguš [-] (61. L. Galandr [-] ) , J. Horáček [-] , J. Šuba [-] (77. M. Slovák [-] ) , M. Čižmár [-] , A. Simerský [-]

Hráči zápasu: M. Kraváček , J. Beránek - M. Vala .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠUBÍK Ondřej - ZPĚVÁK Petr, RUMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku