1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Němčicím u Holešova stačila jediná trefa k výhře nad Lukovem


Branky


0

Hráči Lukova zavítali na Hanou a chtěli v úvodu jarní části zaskočit svého soupeře. Domácí Němčice u Holešova se na výhru hodně natrápily a rozhodly o ní až ve druhém dějství. Autorem jediné trefy byl po hodině hry střídající Tomáš Němec. Hosté se v závěru snažili o vyrovnání, což se jim nakonec nepodařilo a odjíždějí bez bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Němčice hrály většinou na polovině soupeře. Lukov zahrozil jen několika brejky a s míčem se dostal do šestnáctky hostí jen z rohu nebo standardní situace. Když hráči Němčic dvakrát nedokázali překonat tváří v tvář výborného gólmana Lukova, který navíc vychytal i trestný kop, šlo se do kabin za stavu 0:0. Ve druhém poločase tlak domácích ještě vygradoval a z druhé vážnější šance se jim podařilo vstřelit jediný gól zápasu. Radek Pospíšilík dostal ideální přihrávku do prostoru pokutového kopu, ale gólman ho vychytal. Dobíhající Tomáš Němec na úrovni šestnáctky však zachoval chladnou hlavu a odražený míč umístil střelou přes zhuštěný prostor pod břevno k levé tyči. Po gólu se dal čekat nápor hostí, ale místo toho se domácím dařilo připravovat jednu šanci za druhou. Pokud nevychytal šanci gólman, tak za něj na brankové čáře zaskočil bránící hráč. Němčice Lukov ve druhém poločase k ničemu nepustili a ani na závěrečný tlak nedošlo. Jedinou střelu Lukova na bránu Němčic v druhém poločase přerušil rozhodčí pro ofsajd a několik rohů hostí, k šancím také nevedlo. Domácí zaslouženě brali tři body.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-hattrick-otrokovickeho-skrivanka-popravil-nevsovou-20170327.html

 

"Lukov přijel k nováčkovi z Němčic s cílem bodovat a v úvodu jarní části soutěže vylepšit svůj bodový zisk. Na hodně nerovném terénu se nedal moc hrát kombinační fotbal a domácí celý zápas jen nakopávali dlouhé balony na své dva útočníky, kteří srdnatě bojovali o každý míč. V brance Lukova se výborně uvedl Lukáš Kopřiva, který několika vynikajícími zákroky držel čisté konto Lukova. Dalším nováčkem v dresu Lukova byl také Lukášův bratr Adam Kopřiva, který předvedl také vynikající výkon a výborně vyztužil lukovskou obranu. Němčice měly více vyložených šancí, které však výborný L. Kopřiva pochytal. Paradoxně jediný gól domácích padl po chybné rozehrávce hostující obrany", hodnotí duel v Němčicích u Holešova lukovský matador Michal Teplý, který je velkou ikonou tohoto klubu ze Zlínska.



Ohlasy k zápasu



SK Lukov
Michal Teplý, hráč: Bojovné utkání se spoustou nepřesností nakonec vyšlo lépe domácímu celku, který měl více brankových příležitostí. Lukovský celek se dlouhodobě potýká s nedostatkem hráčů, zejména v ofenzivě, což je v jednotlivých utkáních rozdílový faktor...



Sestavy


TJ Sokol Němčice
J. Sklenář [-] - R. Darebníček [-] (33. T. Němec [-] ) , P. Nevřela [-] , V. Kříž [-] , R. Pospíšilík [-] (90. J. Vojkůvka [-] ) , P. Cejpek [-] (31. L. Darebník [-] ) , D. Holý [-] , S. Kadlec [-] , R. Darebníček [-] , L. Lejsek [-] , A. Vymětal [-] (81. R. Jakvíd [-] )

SK Lukov
L. Kopřiva [-] - M. Hubík [-] , R. Mikeska [-] , T. Novák [-] (46. J. Šarman [-] ) , L. Vaškůj [-] , A. Kopřiva [-] , M. Holomek [-] , M. Teplý [-] , L. Vítovský [-] , D. Žáček [-] (60. M. Januška [-] ) , V. Staněk [-] (78. D. Kovář [-] )

ŽK: 65. R. Darebníček , 89. R. Jakvíd - 61. M. Hubík , 89. L. Vaškůj .
Hráči zápasu: V. Kříž , T. Němec - M. Holomek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RUMAN Josef - ODSTRČIL Tomáš, NAVRÁTIL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku