Rezerva Slavičína přejela na hrádecké umělce Mladcovou


Branky


0

Na hrádecké umělce se představil proti rezervě FC TVD Slavičín stále jeden z kandidátů postupu - tým z Mladcové. Domácí celek se musel obejít bez fluktuantů z A týmu, ale velkou posilou byl brankář Jelínek, který svůj tým podržel. Domácí tým se svého soupeře nezalekl a velmi brzy šel do vedení. První půle byla vyrovnaná, v té druhé se s brankami roztrhl pytel a hosté nakonec odjíždějí s pětibrankovým přídělem. Domácí byli v zakončení velmi efektivní a uštědřili hostům krutou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali brzy vedení, za hosty srovnal kanonýr Jaroš

První půle byla vyrovnaná. Domácí tým se svého soupeře nezalekl a velmi brzy šel do vedení. "Do zápasu jsme nevstoupili dobře a hned ve 2. minutě jsme nechali prostor Sochorovi, který z 18 -ti metrů zamířil přesně k pravé tyči. Po první z naší strany velmi špatné patnáctiminutovce jsme přebrali aktivitu a odměnou byl vyrovnávací gól, kdy Kahaja vybojoval na půli hřiště míč, kolmicí vyslal do úniku Lukosze, který ještě nahrál před prázdnou branku Jarošovi. Po zbytek poločasu jsme byli mírně aktivnější než domácí, bohužel ve 41. minutě se Jirkovi Jarošovi nepodařilo hlavou usměrnit míč do sítě po ostrém centru Lukosze", hodnotí úvodní dějství vedoucí Mladcové Zdeněk Hrnčiřík.

 

 

Z webu FC TVD:

V prvním jarním mistrovském utkání jsme přivítali na umělé trávě v Hrádku velmi silný tým Mladcové, která přezimovala na 4. místě a navíc v zimním období posílila na několika postech. Náš tým měl značné problémy se sestavou, jelikož jsme měli malou marodku, taky jsme nemohli počítat s hráči „áčka“, které hrálo v Tasovicích a navíc i dorost hrál dopoledne v Otrokovicích s Baťovem. Nicméně zápas pro nás začal velmi dobře, když hned ve 2. minutě napřáhl k přesné střele Dan Sochora a z 20 ti metrů překonal brankáře hostí. Hra byla vyrovnaná, ale z naší strany hodně nepřesná. V 17. minutě jsme udělali ve středu pole velkou chybu a po ztrátě míče soupeř trestal a vyrovnal na 1 – 1. Po té jsme přenechali iniciativu hostům a nadále zbytečně chybovali. Ve 35. minutě došlo na polovině hřiště k nešťastnému střetu, po kterém musel ze hry odstoupit stoper Broněk Fojtík, který byl nejprve ošetřován, ale velká tržná rána na hlavě mu neumožnila nastoupit zpět do utkání. Téměř 15. minut jsme hráli v oslabení a hosté nás zatlačili do defenzívy, ale naše obrana odolala. Do druhé půle nastoupil dorostenec Miklas, který se velmi dobře zapojil do hry. Nicméně hosté byli velmi aktivní a vytvořili si několik příležitostí, které však likvidovala naše obrana v čele s Burešem a hlavně skvělým Jelínkem v bráně. Známé pravidlo – nedáš-dostaneš se opět potvrdilo a v 56. minutě se po úniku dobře orientoval ve vápně Žáček a ujali jsme se opět vedení. Hosté se zvedli k velkému náporu, ale naše konto zůstalo čisté. V závěru utkání se hosté vrhli do útoku téměř bezhlavě a my jsme tvrdě trestali, nejprve v 84. min. po krásném centru Bartoše hlavou zvýšil na 3 – 1 s chutí hrající Žáček, krátce poté přesnou střelou zvýšil na 4 – 1 Bartoš a triumf domácího týmu symbolicky završil na 5 – 1 střídající dorostenec L. Šebák.

 

 

 

Rezerva Slavičína v závěru uštědřila hostím krutou porážku

Ve stejném duchu pokračovala i druhá půle - hosté drželi míč na svých kopačkách a snažili se něco vymyslet na dobře organizovanou obranu Slavičína. V 57. minutě se domácí dostali do vedení, kdy se po zpětné přihrávce objevil Žáček sám ve vápně a prostřelil Kalmára. "Snažili jsme se o vyrovnání, během několika minut se do dvou šancí dostal Blažek. Poprvé míč špatně trefil hlavou a podruhé jej vynikajícím zákrokem vychytal brankář Slavičína. Další slibnou příležitost zahodil Zapletal a Brhelovu střelu vykopl na brankové čáře domácí obránce.V posledních deseti minutách jsme hru otevřeli. Domácí se dostali do tří rychlých brejků, které bez větších problémů proměnili. Slavičínu se podařilo být maximálně efektivní a proměnili všechny své příložitosti, což se o nás říct nedalo a i proto jsme v prvním jarním mistrovském utkání utrpěli hořkou porážku", smutně hodnotí průběh druhého poločasu mladcovský funkcionář.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Věděli jsme, že utkání bude pro nás velmi těžké a to se také potvrdilo. Navíc se již ve 35. min. zranil B. Fojtík, který je klíčový pilíř obrany a neviděl jsem situaci moc dobře. Kluci se ale náramně semkli a zabrali, navíc byli vysoce produktivní a tak zaslouženě bereme 3 body. Všem patří moc velké poděkování. Pro soupeře je vzhledem k vývoji utkání tak vysoká porážka krutá, jelikož mají velmi kvalitní tým.

FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Slušná facka hned z kraje sezóny. Snad nás to probere a začneme to brát vážněji. Jinak k zápasu, nemyslím si že výsledek 5:1 odpovídá tomu co se na hřišti dělo. Nebyli jsme horším týmem, ale bohužel o výsledku rozhodla vysoká produktivita Slavičína a naše vyhoření v posledních pěti minutách utkání.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - TLUŠŤÁK Hynek (N), STRUŠKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku