2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice v domácím prostředí zdolaly v derby Lužkovice


Branky


1

Na hřišti tečovického Bivoje se v sobotu odehrálo malé zlínské derby mezi domácími Tečovicemi a hosty z Lužkovic. Mírným favoritem v tomto duelu byl domácí celek, který také své ambice potvrdil. V první půli viděli diváci jedinou branku, když se po půl hodině hry trefil Frkal. Hosté se ve druhém dějství snažili o vyrovnání, ale definitivní podobu výsledku dal deset minut před koncem střídající Poulíček. Tečovice si připsaly tři důležité body a tabulkou stoupají vzhůru, Lužkovice čeká ještě tuhý boj o záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva nastoupila v kombinovaných sestavách. První poločas byli domácí lepším týmem, byli fotbalovější, vytvářeli si šance, zatímco hosté branku domácích vážněji neohrozili. Vedení zajistil domácím po půlhodině hry Martin Frkal, když jeho trestný kop z pravé strany nikým netečován proskočil malým vápnem a skončil v síti. Další šance Bivoje zahodili Dorazin a mladý Kysučan. Ve druhém poločase hra upadla do průměru, byla neurovnaná, kouskovaná a nepřesná. Hosté si vytvořili jednu tutovku, kterou domácí gólman zneškodnil. V sedmdesátédeváté minutě zvýšil střídající Poulíček když z jedné zužitkoval Kysučanovu přihrávku. Domácí tak vybojovali důležité tři body a v tabulce se posunuli do vyšších pater. Lužkovice to budou mít při avizovaných změnách v sestavě na jaře hodně těžké a budou netrpělivě čekat na návrat absentujících hráčů.

 

"První zápas sezóny..Šlo znát, že nejsme ještě s terénem po zimní přestávce seznámení a dělalo to problémy, balóny odskakovaly, kombinace nebyly přesně. Bohužel jsme měli šest omluvenek od hráčů, možná by to pak vypadalo jinak. Nicméně první gól domácí uklidnil, byl to náhodný gól po standartní situaci, kdy balón od Frkala proletěl celou šestnáctku až do brány, bohužel gólman reagoval na pohyb hráče a nestihl se přesunout na druhou stranu. To dodalo domácí klid. Musím uznat, že domácí byli první poločas lepší, byli lepší na balónu, měli všechny odražené míče. Do druhého  poločasu jsme nastoupili s velkým odhodláním skóre změnit, bohužel se nám nepodařilo vstřelit branku, příležitosti bylo dost, když už jsme hráli vabank a všechno hnali do útoku, tak jsme dostali  druhý gól od Poulíčka a zbytek zápasu si už domácí udrželi i vůči našemu výkonu. Druhý poločas jsme byli lepší, ale hraje se na góly a ne na šance. Body budeme muset získat v dalším utkání", hodnotí vystoupení v Tečovicích záložník lužkovického týmu Václav Křepelka.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Domácí jsou spokojeni hlavně s bodovým ziskem, kvalita hry snese trochu přísnější kritiku, chybí klid v koncovce. V tomto zápase domácí těžili ze spolehlivého výkonu gólmana, ale aby se dostavil úspěch i v dalších utkáních, bude třeba přidat v organizaci hry v poli a snížit množství technických chyb.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: V Tečovicích jsem nakonec nebyl na sobotním utkání. Lužkovice však nastoupily oslabené o hráče, kteří jim tvoří hru a tudíž to budou mít i díky rozlosování sakramensky těžké se záchranou.Tomáš Holý přestoupil do Fryštáku, Ivo Světlík trénuje třetiligovou Kroměříž a bratři Jakub a Tomáš Ronzové asi ze zdravotních důvodů ani netrénují. Čeká nás perné jaro a snad hráči zabojují...



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - J. Vopatřil [-] (82. S. Vávra [-] ) , Z. Šnajdr [-] (72. M. Poulíček [-] ) , D. Dorazín [-] , D. Chovanec [-] , M. Frkal [-] , E. Piňos [-] , P. Sedláček [-] , L. Balcárek [-] , D. Kysučan [-] , J. Plachý [-]

FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - M. Šuba [-] (79. J. Novotný [-] ) , M. Čala [-] , T. Mičola [-] , M. Paták [-] - O. Zámorský [-] , J. Škrabal [-] , A. Procházka [-] - Š. Dominik [-] , Z. Polepil [-] - V. Křepelka [-]

ŽK: 29. P. Sedláček - 52. V. Křepelka .
Hráči zápasu: Z. Jokl , M. Frkal .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - ČECH Radim, SKOPAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 3. 2017 19:29
Domácí jsou spokojeni hlavně s bodovým ziskem, kvalita hry snese trochu přísnější kritiku, chybí klid v koncovce. V tomto zápase domácí těžili ze spolehlivého výkonu golmana, ale aby se dostavil úspěch i v dalších utkáních, bude třeba přidat v organizaci hry v poli a snížit množství technických chyb.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku