Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 15:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zmrtvýchvstání Štáblovic v poslední dvacetiminutovce!


Branky


0

Máte pocit, že je utkání v 70. minutě, za nepříznivého stavu 3:0 na venkovním hřišti, beznadějně ztraceno?!? Omyl!!! O senzačním obratu, ve 25. kole III.B třídy sk. B, by vám mohli se zápalem povykládat borci ze Štáblovic. Ti i v poslepované sestavě, dokázali to, co se povedlo třeba Barceloně v odvetě Ligy mistrů s PSG. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlné domácí vedení

Začátek zápasu mezi Radkovem a Štáblovicemi, započal lépe z pohledu hostujícího celku, který si byl, nejenom v boji se svým soupeřem, ale hlavně s nerovným terénem, schopný, vytvořit pár slibných gólových šancí. Opakované rohové kopy, však čisté konto Rozehnala, příliš neohrozily. Stav zápasu se prvně měnil v 30. min, kdy se s překvapením všech přihlížejících, v indivuduální akci, nádherně prosadil domácí kapitán Stančík - 1:0. Od té doby, převzaly otěže hry radkovští. Na hřišti fungovalo pouze jedno mužstvo, které nezastavila ani poločasová přestávka. O kloudných kombinacích ze strany hostů, nebylo ani vidu, ani slechu.

 

Co však k vidění bylo,  takřka na sto honů, bylo počínání pomezního rozhodčího, který opakovaně a s bravůrou, zvedal tep hostujícím stoperům. V 55. min, vztyčeným praporkem jednoznačně avizoval, postavení útočícího hráče, mimo hru, aby následně nechal dohrát Anelkinovo počínání do úspěšného konce. Ten v poklidu a přehledem, uklidil svůj lob za záda váhajícího Martinka - 2:0. V limbu a eufórii, se radkováci cítili o čtyři minuty později. V 59. minutě, o sobě znovu nechal slyšet Anelkin, který z úctihodné vzdálenosti, nedal sebemenší šanci pavoukovi, splétající si sítě v šibenici štáblovické brány - 3:0. Žalostná hra Štáblovic, v ten moment volala o větším brankovém přídělu, nebo s milosrdenstvím hlavního sudího, v co nejkratší čas, ukončit utkání.

 

 

Na tomto místě, by tradičně většina reportů končila,  tento je však na samém začátku. 

Hotovo? Ani náhodou!

Jako bájný Fénix, se začal tragický výkon Štáblovic, zvedat z popela. Co dokázali Mařádkovi svěřenci v závěrečných dvaceti minutách, je až těžko uvěřitelné! V 70. min, odstartoval fotbalový zázrak, umístěnou střelou k tyči, Častulík - 1:3. 75. min patřila Balážovi, který z přímého kopu, nachytal domácího gólmana Rozehnala na nedbalkách, a opět nechal vyniknout svou vyštelovanou kopací techniku - 2:3.

 

Opravdové umění mistra, lahodící oku náročného diváka. Když v 85. min, posunul na malé vápno, nechrtící se Dobrotka, balón do slibnější situace Víchovi R., bylo o zajímavé zápletce rozhodnuto - 3:3. Nervozita domácích playerů o udržení remízového stavu, kapitulovala v 90. min. Míč v šestnáctce propadl k nikým nehlídanému Víchovi R., jenž si s řešení vyhrocených situací posledních minut, nedělá příliš velkou hlavu a gólem na 3:4, pečetil výsledek zápasu. Krutá realita pro domácí, zázrak pro hosty.

 

AUTOR: DUŠAN MRÁKOTA



Ohlasy k zápasu



SK Štáblovice
Dušan Mrákota (medicínský poradce): Neskutečné utkání! 70. minut jsme na hřišti vůbec nebyli. Do té doby si Radkov zasloužil za svůj výkon vyhrát! Ke konci, jakobychom si všichni cucli hobzinkové šťávy, a začaly se dít věci! Díky všem klukům, i těm radkovským, za bojovnost a houževnatost. Pochvalu si zaslouží i hlavní arbitr Hudeček, který si počínal zkušeně a s respektem.



Sestavy


TJ SPS Radkov
M. Rozehnal [-] - D. Lupa [-] , J. Kudla [-] , D. Fišer [-] , D. Chudík [-] - A. Anelkin [-] (74. M. Hefka [-] ) , K. Černohorský [-] , P. Prda [-] , T. Masnica [-] - D. Stančík [-] , R. Machač [-] -

SK Štáblovice
A. Martínek [-] - V. Konečný [-] , M. Sedláček [-] , M. Laovský [-] , R. Baláž [-] , R. Vícha [-] , O. Kubín [-] , M. Konvička [-] , O. Panáček [-] , P. Dobrotka [-] , Z. Častulík [-]

Počet diváků: 37. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - MOSKÁL Roman (N), KYSEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.