Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podle výsledku jasný zápas, podle výkonu však nikoliv


Branky


0

Jak tento zápas probíhal, nám popisuje report Davida Dehnera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo z naší strany vlažně. Hosté hráli nebojácně a první minuty především na naší polovině. Nepodařilo se nám dát hned ze startu rychlý gól, tak jako v minulých domácích zápasech. Naopak to byli hosté, kdo mohl jít do vedení. Nejprve se po střele zpoza šestnáctky předvedl náš brankář Milan Mičuda, který pěkným skokem vyrazil na roh míč, jenž mířil přesně k levé tyči. O chvíli později hosté nevyužili dvě standardky z dobrých pozic. Holasovští kanonýři se probudili až po polovině prvního poločasu. Konkrétně to byl Kamil Kramný, který si krásně naskočil na dobře zahraný roh Jirky Matýska a nedal brankáři nejmenší šanci. O chvíli později se znovu přihlásil zásahem Kramný, když doklepl míč do prázdné brány po nádherné akci na levé straně, a brilantní přihrávce Schreiera. Ten sám 3 minuty na to skóroval po další pěkné, leč trochu štastné akci, tentokrát z pravé strany. Křižná nahrávka beka Dehnera se dostala až k útočníkům, kteří posunuli na volného Schreiera, jenž ránou k vzdálenjěší tyči upravil na 3:0. Kamil Kramný mohl mít hattrick, jelikož dobře dokázal zužitkovat centr zleva. Při snaze dát gól však rozhodčí pískal nebezpečnou hru vůči gólmanovi a branku mu neuznal. Víc se toho v prvním poločase nestalo.

 

Druhá půle už patřila zcela Holasovicím, zejména díky tomu, že hosté z Heřmanic totálně fyzicky odpadli. Pomohla tomu i střídání na straně Holasovských. Dolů šel autor dvou branek Kramný a místo něj šel na plac Paleta. Také se prostřídalo bratrské duo Adam s Michalem Dehnerem. První vážnější šanci měl v druhém poločase Varyš, který šel sám na gólmana, ale překonat jej nedokázal. Další šanci si vypracoval dnes na pravé obraně nastupující David Dehner, který obešel beka, dostal se do šestnáctky a po přiťuknutí Palety střílel z velkého úhlu jen slabě na zadní tyč a gólman jeho pokus v pohodě zneškodnil. Do hry se po této akci dostali také Matýsek, Bordovský a Weiss. Další gól přidal neúnavný bežec Varyš, který zakončil své sólo pěknou ranou k tyči. Další branku přidal David Paleta. Čím více se blížil konec zápasu, tím více se kupila únava hostů a šance domácích. Při šestém gólu byla vidět opět super akce po ose Weiss – Bordovský – Paleta – Matýsek, který tečí z bezprostřední blízkosti překonal gólmana.  Paleta si poté ještě také přidal druhý gól, a dokonce i třetí, který ale nebyl uznán kvůli ofsajdu. Utkání tedy skončilo výhrou Holasovic 7:0

Autor: David Dehner



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holasovice
Dehner David: V dnešním utkání jsme nehráli moc dobrý fotbal, i když podle výsledků to bylo jednoznačné. Zejména první poločas jsme byli místama tragičtí a zoufalí. Druhý poločas už byl trochu lepší, a na fotbal se dalo lépe koukat. Určitě máme do dalších zápasů co zlepšovat.




Sestavy


TJ Sokol Holasovice
M. Mičuda [-] - J. Bolík [-] , J. Matýsek [-] , D. Varyš [-] , A. Mosler [-] (58. T. Weiss [-] ) , A. Schreier [-] (67. L. Matýsek [-] ) , J. Dehner [-] , K. Kramný [-] (46. O. Černý [-] ) , J. Fojtík [-] , D. Dehner [-] (59. V. Bordovský [-] ) , M. Dehner [-] (46. A. Dehner [-] )

TJ Svobodné Heřmanice
M. Knap [-] - D. Petržela [-] , M. Burián [-] , K. Schreiber [-] , A. Michna [-] , R. Schuster [-] , T. Zbořil [-] , T. Mezera [-] , J. Fuchsík [-] , D. Haleš [-] , J. Švrček [-]

ŽK: 44. A. Michna , 52. M. Burián , 59. R. Schuster .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - SEIPEL Jiří (N), GRYGAR Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.