Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 15:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov v dohrávce obral o body Melč


Branky


0

Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili pouze v 10 a tak posílený Slavkov v úvodu jednoznačně dominoval. Již v 1´ Gavenda nabil Cahlovi, ale ten netrefil zařízení. O dvě minuty si tytéž hráči situaci zopakovali a Cahel se již tentokrát nemýlil 0:1. V 15´ vytáhl brankář přímý kop Gavendy na roh. Z něj Marek našel opět Gavendu a ten neměl problém skórovat. 0:2. Domácí měli z bráněním rohových kopů velké problémy, nejprve ještě domácí obránce hlavičkoval těsně nad svou branku, z dalšího rohu si však na Markův centr naběhl Kvarčák a zvýšil 0:3. Další roh znamenal další nebezpečí, kdy po závaru nastřelil Gavenda hlavu brankáře. Zvýšit mohl o chvíli později Lazecký, po inviduální akci nastřeli ze šestnáctky břevno branky. Brankáři domácích muselo pěkně zvonit v uších, protože brankovou konstrukci během chvíle rozvvučil dvakrát i Gavenda. Po příchodu domácího jedenáctého hráče se hra vyrovnala a Slavkov tak již příliš nedominoval. Domácí se vytvořili do konce poločasu jednu tutovku, ale Ulrich samostatný nájezd pádem pod nohy zlikvidoval. Gól do šatny si tak připsali Slavkovští. Dlouhý aut Kvarčáka tečoval hlavou za brankáře Gavenda 0:4.

 

 

 

Druhý poločas domácí zvýšili po větru a z kopce své úsilí a dočkali se po dlouhém výkopu a následném zakončení snížení. Slavkov však odpověděl jedovkou Marka , kterou zastavila až sít branky. 1:5. Domácí poté snížili po rohu. 2:5. Slavkovští však drama nepřipustili, i když Lazecký neproměnil penaltu. O chvíli později si však renomé spravil, když z voleje zamířil přesně. 2:6. V 90´ pobavil všechny přítomné rozhodčí, když odpískal penaltu za faul na hráče, kolem nějž však nikdo nebyl. Domácí z ní stanovili konečné skóre na 3:6.

Více zde: http://tj-sokol-slavkov.webnode.cz/news/melc-slavkov-3-6/



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - T. Pavelek [-] , T. Herman [-] - J. Onderka [-] , T. Vícha [-] , M. Martínek [-] , M. Klein [-] , P. Macko [-] - O. Stupeň [-] , D. Schrom [-] - J. Chlachula [-]

TJ Sokol Slavkov B
L. Ulrich [-] - J. Cahel [-] (55. M. Javorský [-] ) , M. Gavenda [-] (73. R. Muroň [-] ) , D. Pavelek [-] , T. Rubý [-] , J. Lazecký [-] , D. Slavík [-] , P. Kapitán [-] , T. Marek [-] , O. Tichý [-] (45. M. Mičker [-] ) , F. Kvarčák [-]

ŽK: 39. M. Gavenda , 90. F. Kvarčák .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - PRDA Patrik (N), ONDERKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.