3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holasovice nastřílely Radkovským tři branky


Branky


0

Utkání začalo za přihlížení asi stovky diváků velice vlažně. Příčinou možná bylo velmi chladné a nepříjemné počasí, na druhou stranu je třeba poděkovat všem lidem, kteří se na tento zápas v takovém psím počasí vydali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu trochu pasivně a laxně, ze začátku se jim moc nedařilo. Hra postrádala přesnost a pohyb. Během prvních dvaceti minut nebyla ani jedna střela na bránu. Potom se přece jen hra domácích Holasovic trošku vylepšovala a domácí si vytvářeli i nějaké šance a akce.

 

První poločas byl ale celkově nic moc, a když už to vypadalo na poločasový kříž, propadl roh zahrávaný domácím Dominikem Varyšem, přes několik hráčů i brankáře za bližší tyč. V poločase tedy vedly domácí Holasovice 1:0. Za zmínku stojí ještě přímý volný kop hostů z 25 metrů, který skončil na břevně Galvase.

 

Do druhého poločasu provedl domácí trenér Petr Bolík tři změny. Avšak ani ty zpočátku nevedly k větší aktivitě a zlepšené hře. Naopak se chybnými rozehrávkami a laxním přístupem dostávali do šancí hosté. Utkání zlomil v 70. minutě pěknou střelou po odraženém míči zpoza šestnáctky domácí kapitán Adam Dehner. Na konci zápasu už Holasovice hrozili z několika brejků, jelikož hosté dohrávali v desíti a navíc se snažili dát alespoň čestný gól. 

 

Jeden brejk nakonec holasovští využili díky důrazu Adama Dehnera, který soupeře obral o míč, posunul jej doleva na rychlého Schreiera, jehož centr po zemi po následném odrazu doklepl do brány pohotový Jiří Matýsek. Utkání tedy skončilo 3:0 pro domácí a ti i nadále potvrzují, že doma nikomu body nedarují.

 

Autor: David Dehner



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holasovice
David Dehner: "Hosté hráli tvrdý, a nepříjemný fotbal. Nebylo snadné s nimi hrát. Mysleli jsme si, že časem se unaví, jako většina soupeřů, ale hráli celý zápas velmi dobře a rozhodně nám nic nedali zadarmo. Snažili se a velmi nám hru znepříjemňovali."




Sestavy


TJ Sokol Holasovice
L. Galvas [-] - J. Bolík [-] , D. Paleta [-] (46. K. Kramný [-] ) , D. Varyš [-] , A. Mosler [-] (46. J. Matýsek [-] ) , V. Bordovský [-] , J. Dehner [-] (46. A. Schreier [-] ) , A. Dehner [-] , J. Fojtík [-] , T. Weiss [-] , M. Dehner [-]

TJ SPS Radkov
P. Prda [-] - P. Mader [-] , M. Rozehnal [-] , A. Anelkin [-] , D. Fišer [-] - D. Stančík [-] , P. Prda [-] , T. Masnica [-] - J. Malý [-] (61. M. Bek [-] ) - D. Lupa [-] , R. Machač [-] (56. J. Chudík [-] )

ŽK: 29. J. Fojtík - 27. R. Machač .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - DEHNER Filip (N), PRDA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.