2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sosnová plichtila s Deštnou


Branky


0

Celek Sosnové na svém pažitu přivítal poslední mužstvo TJ Deštné. Hned od začátku bylo jasné, že to bude bojovné utkání z obou stran a závěrečné skóre 2:2 tomu i odpovídalo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl nervózní z obou stran jako kdyby se hrálo o postup. Obě mužstva se snažila nakopávat balóny na své aktivní útočníky na domácí straně ( duo Moravec - Dunaj) na hostující straně ( duo Lhotzký - Dorociak). Jak již zmiňovaný Lhotzký, který se přes tři nepříznivé výsledky nechal přemluvit, aby pozvedl hru TJ Deštné byl v 15 minutě faulován a pískala se první penalta utkání. Zde stoper hostí Motyčka nemilosrdně uklidil mičudu do sítě a Deštné vedlo 1:0. Ani né 10 minut na to se domácí forvard Moravec řítil do šestnáctky a hostující obrana neměla slitování.

 

Penalta - Moravec 1:1. Po té se hra opět odehrávala v bojovném středu hřiště než opět agilní Moravec si vymodlil druhou pentli. Postavil se k ní zároveň jako exekutor, ale jak se říká dvě penalty za poločas umí dát jen pán bůh. Takže Hrdlička vytáhl fantastický zákrok a skóre zůstalo 1:1. Už, už se zdálo, že obě mužstva půjdou do kabin za stavu 1:1, ale hostující Lhotzký byl proti. 45 minuta 1:2. 


Ve druhé půli bylo na dva zápasy šancí na obou stranách, jen jedna ovšem byla využita a to při zaváhání hostující obrany. 52 minuta 2:2 (Moravec). Od té chvíle se ani jedno mužstvo nemohlo trefit mezi tři tyče a výsledek zůstal 2:2. 

 

Jan Kamrád.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Deštné
Jan Kamrád: Z obou stran bojovné utkání, spousta neproměněných šancí z obou stran. Remíza byla spravedlivá. Hráči utkání: šutéři Lhotzký a Moravec.



Sestavy


TJ Sokol Sosnová
J. Soušek [-] - Z. Stavinoha [-] , T. Hula [-] , R. Kaštovský [-] , M. Venglář [-] , R. Dunaj [-] , J. Pokoš [-] , O. Kaštovský [-] , D. Moravec [-] , V. Baránek [-] , J. Žiška [-] (46. J. Bala [-] )

TJ Sokol Deštné
M. Hrdlička [-] - D. Svoboda [-] , M. Bedrunka [-] , I. Motyčka [-] , R. Tesař [-] - L. Jakobovský [-] , Z. Pekárek [-] , O. Dorociak [-] , V. Ciminga [-] (68. . Kučerka [-] ) - J. Kamrád [-] , R. Lhotzký [-] -

Počet diváků: 30. Rozhodčí: HRUBÝ Heinz - NEKORANEC Robin (N), LHOTZKY Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.