0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice vydřely výhru v Melči


Branky


0

Životice opet potvrdily kvalitní zimní přípravu. I při těžkém terénu dokázaly zdolat Melč 2:0 a utvrdily si tím první místo v tabulce.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Melč věděl, koho proti sobě má, a tomu také přizpůsobil svou hru. Hrál opatrně a bránil. Čekal na příležitost. Ta se naskytla domácímu útočníkovi Ondřeji Stupňovi, který se dostal do brejku. Na záda mu začal funět obránce, Stupeň zazmatkoval, nevyšel mu krok a nevystřelil. 

 

 

Životice tvořily hru, kombinovaly a oťukávaly si soupeře. Jakmile odhalily jeho slabiny, udeřily. Ve 39. minutě z výšky padající míč zpracoval, v šestnáctce zcela volný, Dušek. Svůj „dar z nebes“ napálil okamžitě do brány.

 

 

Přestože na tom byly Životice herně lépe, Melč jim hru ztrpčoval obranými zákroky. I tak se Renému Ondřejovi podařilo zaútočit a trefit hlavou břevno.

 

Druhá půlka se nesla ve stejném duchu.Dolní Životice nepředváděly tak čistý fotbal, jako v předešlých zápasech, neboť je dosti brzdil špatný terén domácího hřiště.

 

V 55. minutě kopali životičtí roh. Ve velkém vápně si naběhl René Ondřej na míč a hlavou skóroval.

 

Melč začal hladovět po gólech. Obrana Životic si s útočnými akcemi domácích lehce poradila. Obrana ovšem dobře fungovala i domácím. Jejich brankář Gašparik vyrazil čtyři jasné góly.

 

 

Z těchto důvodů více gólů v zápase nepadlo. Životice sice uhájily roli favorita, ale Melč je pěkně potrápil. I tak se ze tří bodů radovali hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Ondřej Stupeň: Kluci ze Životic na tom byli herně úplně jinak než my. Dávali si krásně balon. Nejdřív si nás oťukávali, až potom zaútočili. Měli perfektní obranu a dobře se k zápasu postavili. Vyhráli zaslouženě.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík: Upracované vítězství. S fotbalovou krásou se to nesetkalo, terén nebyl úplně ideální. Náš pohyb v šestnáctce nebyl úplně ideální. Pro špatný terén se nám nedařilo kombinovat, tak jak jsme původně chtěli.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - M. Klein [-] , J. Lebeda [-] , K. Palzer [-] (74. T. Herman [-] ) , J. Onderka [-] , T. Vícha [-] (60. D. Štencel [-] ) , O. Wáleczek [-] (67. P. Macko [-] ) - M. Martínek [-] , D. Schrom [-] , L. Haferník [-] - O. Stupeň [-]

FK Dolní Životice
V. Toporčák [-] - J. Tengler [-] , F. Elbl [-] , J. Továrek [-] , A. Vícha [-] (74. P. Jaksch [-] ) , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , V. Palyza [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] , R. Ondřej [-] (80. J. Košárek [-] )

ŽK: 69. V. Palyza .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - ČERMÍN Josef (N), SVĚTLÍK Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.