1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tragický terén, tragický fotbal


Branky


61. J. Keller - 44. A. Mosler , 75. J. Bolík
0

Takto se dá shrnout sobotní zápas v Moravici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Holasovic byli první poločas lepší a nebezpečnější. Bohužel, několik slibných a několik tutových šancí doslova zazdili, a udělali z brankáře Moravice hrdinu zápasu. Gól přišel trochu nečekaně po rohovém kopu, v poslední minutě prvního poločasu. Dobře ho zahrál Jiří Matýsek a osamocený hlavičkují Tonda Mosler měl celkem snadnou úlohu. Poločas tedy skončil 0:1.

 

V druhé půli se domácí zvedli, a po jednom nákopu z přímého kopu, dali gól, když hostující brankář nezvládl situaci, kterou podcenil, a míč jej přeplachil až do brány. Srovnáno na 1:1. Pak se začlo na trávníků trošku přiostřovat. Když už vše vypadalo na plichtu, zachránil hosty z Holasovic skvělou akcí a sólovým průnikem stoper Michal Dehner, který přesprintoval celé hřiště, obešel několik hráčů Moravice, a krásnou střelou pod břevno nad vyběhnuvším brankářem stvrdil výhru Holasovských. 

 

Autor: David Dehner



Sestavy


TJ Moravice
R. Soldán [-] - J. Smolek [-] , J. Navrátil [-] , J. Smolek [-] , J. Čup [-] - D. Černoch [-] , M. Číp [-] , P. Kuča [-] (46. J. Keller [-] ) , M. Kalužík [-] , A. Herber [-] - D. Hroško [-] -

TJ Sokol Holasovice
M. Mičuda [-] - J. Bolík [-] , J. Matýsek [-] , K. Kramný [-] , A. Mosler [-] , A. Schreier [-] , D. Varyš [-] , A. Dehner [-] , J. Fojtík [-] , T. Weiss [-] , M. Dehner [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - CURYLO Vítězslav (N), DEHNER Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.