4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Palhanci se doma dařilo


Branky


38. M. Stoniš , 43. R. Pavela (p.) , 48. M. Pospíšil , 75. P. Vrbický (p.) - 9. R. Dunaj , 79. D. Moravec
0

Vyrovnaný dynamický fotbal a šance na obou stranách. Ze souboje vyšel nakonec vítězně domácí Palhanec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Palhanec měl po dlouhé době k dispozici devatenáct hráčů. Sosnová jich měla dvanáct. Přesto byl k vidění živý fotbal až do poslední minuty.

 

Od první půle hráli aktivněji hráči Sosnové, kterým se už v deváté minutě podařil vsítit gól. Střelu z kraje šestnáctky gólman Fischer nešikovně vyrazil. K míči se prodral záložník Dunaj a ve střelbě na bránu se nemýlil. Další velkou šanci měla Sosnová o pár minut později, když po její střele prosvištěl míč kolem brankové čáry. Palhanec držel se Sosnovou krok a vytvořil si několik šancí, z nichž dvakrát trefil břevno.

 

Jeho hráči i diváci se mohli radovat ve 38. minutě, když se střelecky prosadil Stoniš. Pavela vypálil na gólmana, ten střelu vyrazil, odrazila se ke Stonišovi, a ten míč dorazil do branky.

 

Ve 43. minutě byl faulovaný palhanecký pospíšil a rozhodčí pískl penaltu. K míči se postavil Pavela, který s jistotou propálil brankáře Melicha.

 

 

Hned z kraje druhé půle udeřil z penalty domácí Pospíšil, když byl ve vápně zezadu podkopnutý Stoniš. Palhanec hrál aktivněji, dařilo se mu kombinovat, Sosnová sázela na brejky a vysouvala se. Měla spoustu šancí, které však neproměnila.

 

V 75. minutě přidali palhanečtí další branku. Po kombinaci u šestnáctky se míč dostal k Vrbickému a ten placírkou k tyčce skóroval.

 

Hosté naposledy udeřili v 79. minutě. Palhanec tlačil, byl vysunutý, do jeho otevřené obrany se dostal míč, obránce chtěl přelstít Moravce kličkou, ten mu však míč vypíchnul a šel sám na gólmana. Proměnil.

 

 

Víc gólů již utkání nepřineslo, a tak se domácí mohli radovat z tříbodového zisku.



Ohlasy k zápasu


TJ Palhanec
Vladimír Stoniš: Po dlouhé době jsem měl 19 hráčů, Sosnovou jsme převyšovali, jsem spokojen s výkonem. Chtěl jsem ať si zahrají všichni, tak jsem to prostřídával. Měli jsme pěkné akce. Sosnová hrála brejkově, ale naše obrana to pokrývala, krom dvou inkasovaných golů, které vznikly po našich chybách.

TJ Sokol Sosnová
Julius Pokoš: Oboustranný vyrovnaný, tvrdý zápas, šance na obou stranách. Bylo nás 12, z důvodu hodně omluvenek. Na to, že to byl první zápas po zimě, podali jsme dobrý výkon. V zápase nás srazily naše neproměněné šance, asi pět. Potvrdilo se heslo nedáš dostaneš, kdy Palhanec své šance proměnil.



Sestavy


TJ Palhanec
L. Fischer [-] (46. M. Nagy [-] ) - R. Pavela [-] (60. A. Václavík [-] ) , M. Pospíšil [-] , D. Vrbický [-] , M. Stoniš [-] (66. P. Vrbický [-] ) , D. Kubíš [-] , D. Stoniš [-] , Z. Put [-] , S. Boháček [-] , I. Pyszczyk [-] , T. Kokeš [-] (62. D. Hendrych [-] )

TJ Sokol Sosnová
L. Melich [-] - R. Dunaj [-] , J. Pokoš [-] , O. Kaštovský [-] , D. Moravec [-] , M. Hlušíček [-] , T. Hula [-] , R. Kaštovský [-] , Z. Stavinoha [-] , J. Tomeček [-] , V. Baránek [-] (68. J. Žiška [-] )

ŽK: 52. D. Stoniš , 53. M. Stoniš - 58. T. Hula .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BUKOVSKÝ Josef - KOVÁŘ Vlastimil (N), HOLUŠA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.