Budišov B potvrdil roli favorita utkání


Branky


0

Hráči Svobodných Heřmanic přivítali na svém trávníku budišovské béčko. Na mladý celek ovšem nestačili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První zápas jara poznamenal těžký teren a herní chyby obou mužstev. Hra dostala určitý řád až po vstřelení první branky. O tu se v 9. minutě postaral hráč Budišova Čonka. Záloha vyslala kolmici mezi dva obránce. Mezi ně si naběhl Čonka a pohodlně podél brankáře vsítil gól.

 

V 21. minutě unikl s míčem do šestnáctky Hudeček, prosadil se v souboji s oběma obránci a prostřelil brankáře.

 

Domácí hráči Heřmanic odpadli fyzicky už během prvního poločasu. Dopustili tak, aby si mladíci z Budišova vytvořili na hřišti převahu. Domácí se zmohli jen na občasný brejk po zaváhání budišovské obrany. Jejich šance však končily neúspěchem. Hosté zas promarnili několik gólových šancí, když za stavu 0:2 nastřelili dvakrát tyč.

 

Druhý poločas držel hbité budišovské útočníky na uzdě pomezní rozhodčí, který neustále mával ofsajdy. Heřmanice si vytvořily velkou šanci, když jejich útočník proniknul do šestnáctky a nastřelil tyč. Od ní se míč odrazil k obránci, od nějž se míč odrazil opět k tyči, od které míč letěl mimo hřiště.

 

 

Ve druhé půlce druhého poločasu se dostali před bránu dva útočníci Budišova. K velkému údivu všech přítomných se nikdo z nich střelecky neprosadil.

 

Veškeré spekulace rozetnul v 78. minutě host Ondřej Chreno. Bývalý útočník Radkova se ve velkém vápně zmocnil míče a zkušeně propálil gólmana Knapa.

 

 

Až do závěrečného hvizdu dohrávali hráči zápas v poklidném tempu.



Ohlasy k zápasu


TJ Svobodné Heřmanice
Aleš Otipka: Typické první jarní utkání, kdy obě mužstva byla po zimě nesehraná. Zápas byl vyrovnaný, z obou stran šance, Budišov dal 3 góly po našich hloupých chybách. Neproměnili jsme nejméně pět tutových šancí, stejně tak Budišov.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Miroslav Týn: Zápas poznamenal těžký terén a nerozehranost obou týmů. Hra se uklidnila díky rychle vstřelenému prvnímu gólu. Vytvořili jsme si převahu a domácí hrozili z brejků po našich chybách. Chválím rozhodčího, pískal férově na obě strany.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - JACHYMČÁK Michal (N), KOCIÁN Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.