Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice nasázely půltucet Oldřišovu


Branky


0

Štěpánkovicím vyšel poslední zápas sezóny, když v každém poločase nasázely Oldřišovu tři branky a připsaly si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední Štěpánkovice přivítaly na svém hřišti rozjetý Oldřišov. Překvapivě ale po celý zápas diktovali tempo hry Štěpánkovice, které hrály jednoduchý fotbal, kdy se na dvě až tři přihrávky dostávaly do smrtících brejků, které  brankově zakončovaly. Do vedení šla domácí družina po devíti minutách hry, kdy na začátku akce stal Jiří Vendelín, který prodloužil míč na Adama Schwalbeho, který jej sklepl na Davida Benka, který střelou z osmnácti metrů vymetl všechny pavučiny z hostující branky - 1:0. O pět minut později si David Benek gólovou radost zopakoval - 2:0. Ve 43. minutě dostal Adam Schwalbe míč za obranu položil si hostujícího obránce a v pohodě skóroval do prázdné branky - 3:0. Oldřišov se v prvním poločase zmohl pouze na hlavičku Adama Utěšeného, kterou vychytal domácí brankář Novák a na střelu Jaroslava Klementa, která orazítkovala břevno.

 

Po přestávkové pauze se obraz hry na hřišti nezměnil. V 68. minutě po akci Lukáše Jurčeka a Daniela Kožušníka, zakončoval Lukáš Bielan střelou do protipohybu hostujícího brankáře - 4:0. O čtyři minuty později vyslal David Benek za obranu Stanislava Bereka, který uklidil míč na zadní tyč - 5:0. V 78. minutě se protáhl po lajně Lukáš Jurček a zpětnou přihrávkou našel Adama Schwalbeho, který napálil balón pod břevno - 6:0. Oldřišov ve druhé půli zahrozil pouze střelou Petra Latoně do břevna a střelou téhož hráče, kterou brankář Novák zachraňoval na čáře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Byli jsme lepším týmem. K zápasu jsme přistoupili zodpovědně v obraně. Hráli jsme jednoduše na dvě až tři přihrávky, což činilo soupeři problémy a my jsme z toho těžili k rychlým brejkům.

SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (vedoucí mužstva): Byli posílení o nějaké hráče áčka a byli lepším týmem. Ve středu hřiště to bylo relativně vyrovnané, ale oni měli více šancí, a hlavně jejich přechod do útoku byl smrtící.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Novák [-] - D. Benek [-] , A. Schwalbe [-] (79. L. Vybrančík [-] ) , D. Kožušník [-] (70. J. Kolečkář [-] ) , M. Nowický [-] (63. S. Schuppík [-] ) , L. Jurček [-] , J. Machala [-] , J. Vendelín [-] (11. J. Václavík [-] ) , S. Berek [-] , P. Benek [-] (54. L. Bielan [-] ) , D. Halfar [-]

SK Moravan Oldřišov B
P. Mathias [-] - J. Klement [-] , V. Bechný [-] , R. Kalo [-] , J. Bielak [-] , A. Utěšený [-] , O. Fabián [-] (59. M. Dedek [-] ) , J. Mrázek [-] , D. Hartoš [-] (46. J. Vavrečka [-] ) , A. Latton [-] , P. Latoň [-]

ŽK: 40. J. Mrázek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - BĚLÁK Ondřej (N), PIROŠ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.