3:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2017 18:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovice ztrátu tří branek nezlikvidovaly


Branky


19. M. Polach , 35. D. Bach (vl.) , 36. J. Fryštácký - 53. D. Kurek , 76. P. Smetka
0

První poločas na trávníku dominovala Hať a utekla svému soupeři o tři branky. Po přestávce se obraz hry změnil, ale hosté dokázali jen snížit na rozdíl jedné branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hať odehrála poslední zápas v sezóně proti nedalekým Darkovicím. Na derby si našlo cestu více jak sto fanoušků fotbalu, kteří viděli zajímavý zápas dvou rozdílných poločasů. V první polovině zápasu dominovala na trávníku domácí letka z Hatě. Ta si vypracovala několik šancí, z nichž tři dokázala přetavit v branku. Vedení se domácí borci ujali po dvaceti minutách hry, když se po kombinační akci stal úspěšným střelcem Marek Polach - 1:0. Ve 35. minutě zahrávala Hať rohový kop a míč se odrazil od hostujícího Daniela Bacha do sítě - 2:0. Pořádně ani neodezněly oslavy ze vstřelené branky, a Hať si mohla připsat třetí zářez na pažbě, když do střelecká listiny nahlédl Jan Fryštácký - 3:0. Hosté se zmohli na dvě hlavičky Aleše Kremsera, které mířily vedle a na střelu Jiřího Adámka, kterou brankář Marčák vyrazil na roh.

 

Ve druhé půli se obraz hry na hřišti otočil o sto osmdesát stupňů. Najednou bylo hostů plné hřiště a začali domácím zatápět pod kotlem. Snížení se dočkali v 53. minutě, když si na centr z levé strany naběhl Daniel Kurek a zametl míč do brány - 3:1. I nadále pokračovaly Darkovice v náporu a kýženého snížení o jednu branku se dočkaly asi čtvrthodinu před koncem utkání, když centr z pravé strany podcenila domácí defenziva, a na zadní tyči doklepl míč hlavou do prázdné branky Petr Smetka - 3:2. V závěrečné čtvrthodině si Darkovice vypracovay několik nadějných příležitostí, ale ani jedna nevedla k vyrovnání. Aleš Kremser, Štěpán Chlappek i Daniel Kurek si vždy vylámali zuby na brankáři Marčákovi. V závěru se ještě hosté hodně zlobili na rozhodčího, který neodpískal, dle jejich mínění, jasnou penaltu. Výsledek se ale již nezměnil a Hať si v posledním zápase spravila chuť a připsala si tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Bohužel nedorazil rozhodčí, a musel jsem pískat a nemohl jsem zápas tak moc sledovat. V prvním dějství jsme byli lepší, a klidně jsme mohli vést víc jak o tři branky. Ve druhém jsme polevili a hosté snížili. Pak jsem ještě dostal spršku, že jsem Darkovicím neodpískal penaltu.

FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): Okomentoval bych to jako frašku, protože nedojel rozhodčí a pískal domácí a nadržoval jim. V prvním půli nás přehrávali a byli o dost lepší. Ve druhé se to obrátilo a my jsme ale dokázali jen snížit.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
R. Marčák [-] - J. Fryštácký [-] , R. Hruška [-] , M. Polach [-] , J. Macháček [-] , M. Starowicz [-] , A. Heglas [-] , L. Mučka [-] , L. Štverka [-] , P. Horák [-] , M. Kupka [-]

FK Darkovice B
J. Hanzlík [-] - D. Bach [-] , A. Tvrdý [-] , L. Postulka [-] - J. Adámek [-] , D. Lukáš [-] - A. Kremser [-] - Š. Chlappek [-] , D. Kurek [-] , R. Halška [-] (75. P. Smetka [-] ) , R. Plaček [-]

Počet diváků: 115. Rozhodčí: ČAPEC Libor - PAVLENKA Rostislav (N), NOVÁK Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.