3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky nestačily na Bohuslavice


Branky


0

Bohuslavice na počátku druhé půle už vedly o tři branky. Darkovičky snížily před hodinou hry, ale navíc se už nezmohly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky přijely v sobotním odpoledni do Bohuslavic změřit síly s místním rezervním týmem. V prvním dějství ovládala hru domácí letka. Darkovičky se zmohly pouze na jednu propagační střelu Michala Gaie. Bohuslavice poprvé zahýbaly se skórem v 9. minutě, když si na rohový kop Jana Krupy naběhl Aleš Barč a balon umístil k tyči - 1:0. Druhou branku zaznamenaly Bohuslavice po půlhodině hry, když centr ze strany dostal do brány Filip Hrubý - 2:0. V závěru prvního dějství mohly Bohuslavice ještě skóre navýšit, ale penaltu zahodil Jan Krupa. Další domácí šance zazdil dvakrát Jan Krupa a jednou Petr Štefek. 

 

I začátek druhého dějství patřil domácím Bohuslavicím. Po pěti minutách hry si Vlastimil Vitásek udělal dva obránce a k levé tyči umístil balon - 3:0. Domácí tříbrankový náskok ukolébal, a hosté převzali taktovku utkání zhruba na půlhodiny. Snížení přislo už v 55. minutě, když balon zatáhl Michal Gai a přihrávkou vybídl ke skórování Vojtěcha Mikulu - 3:1. V dalším průběhu hry přitlačily Darkovičky domácí k jejich vápnu, ale zmohly se jen na šanci Michala Gaie a několik propagačních střel. V závěru zápasu mohly Bohuslavice výhru pojistit. Vlastimil Vitásek málem rozlomil břevno a Václav Mička mířil jen těsně kolem tyče. Bohuslavice ale nic neponechaly už náhodě a slaví tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): První poločas jsme měli zcela pod kontrolou a kromě dvou branek jsme si vytvořili spoustu šancí. V úvodu druhého jsme přidali třetí branku, což nás ukolébalo a hosté pak diktovali tempo hry a snížili. Pak se to vyrovnalo a dohrálo.

FK Darkovičky B
Milan Duda (útočník): Těžko se mi to hodnotí. První poločas byli domácí jednoznačně lepší. Rozhodčí snad neměl hodinky, protože první půle se hrála skoro hodinu. V kabině jsme si něco řekli, a ve druhé půli jsme byli lepším týmem zhruba od padesáté minuty lepším týmem. Snížili jsme na 3:1 a pak tlačili, ale už jsme branku nedali.



Sestavy


SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - J. Krupa [-] (46. M. Breuer [-] ) , T. Král [-] , T. Chlopčík [-] , J. Janoš [-] (46. V. Vitásek [-] ) , A. Barč [-] , T. Hruška [-] , I. Dominik [-] (70. L. Kušnír [-] ) , F. Hrubý [-] , P. Štefek [-] , V. Mička [-]

FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - T. Fajkus [-] , J. Míl [-] , P. Ender [-] , R. Korchan [-] (46. D. Hruška [-] ) - L. Lička [-] , V. Mikula [-] , T. Ondič [-] , M. Gai [-] (62. P. Adamčík [-] ) , D. Schebestik [-] - J. Kneifel [-] (60. J. Hanus [-] )

Hráči zápasu: J. Cyrus , P. Štefek , T. Král , T. Chlopčík - M. Gai .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - BLOKŠA Dalibor (N), DUDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.