0:2
(0:1)
11. T. Sněhota
65. V. Duda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poklidné derby pro Bolatice


Branky


11. T. Sněhota , 65. V. Duda (p.)
0

Bolatice vrátily Závadě podzimní porážku a porazily domácí o dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby zápas slibovala bitva mezi domácí Závadou a hosty z Bolatic. Zápas se odehrál ve velmi přátelské atmosféře, kdy bylo znát, že spousta hráčů prošla oběma týmy. Hrála se po celé utkání vyrovnaná partie se šťastnějším koncem pro Bolatice. V první příležitosti se po deseti minutách hry ocitla Závada, ale na centr zleva nedosáhl Dušan Vitásek. O minutu později se Bolatice ujaly vedení, když aut Tomáše Kretka našel Vlastimila Dudu, který míč naserviroval Tomáš Sněhotovi a ten byl neomylny - 0:1. V 19. minutě se zpracoval před hostujícím vápnem balon Robin Vitásek, ale jeho tvrdou střelu vyrazil brankář Marek Wrána na roh. Zbytek poločasu se odehrál mezi šestnáctkami. 

 

Druhá půle se odehrávala v obdobném duchu. Nadále se hrál vyrovnaný fotbal. Domácí chtěli Bolatice něčím zaskočit, ale ty jim to nedovolily, protože hrály zodpovědně a Závadu do váažnějších šanci nepouštěly. Zase se hrálo hlavně mezi šestnáctkami obou týmu bez vážnějších šancí. V 65. minutě chytil domácí hráč v pokutovém území Tomáše Kretka, míč si na puntík pokutového kopu postavil Vlastimil Duda a nedal Petru Krajíčkovi žádnou šanci - 0:2.  Deset minut před koncem mohla Závada snížit skóre, ale střela Marka Krupy podél brankáře jen těsně minula tyčku. Zápas se už pak v klidu dohrál a Bolatice mají další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Oplatili nám porážku z podzimní části sezóny, po úplně stejném průběhu. Byl to vyrovnaný zápas, kdy každý chvilku tahal pilku. Bolatice daly dvě branky, my žádnou a vyhrály.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Pohodový zápas, před ním jsme se trošku hecovali s kluky ze Závady. My jsme dali dvě branky, soupeř žádnou, takže jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Lébl [-] , Z. Staněk [-] , D. Vitásek [-] (63. J. Cigán [-] ) , J. Náwrath [-] (85. V. Persich [-] ) , T. Janeček [-] , D. Gryz [-] , P. Chřibek [-] , M. Štefek [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - K. Rataj [-] (46. P. Nawrath [-] ) , T. Kretek [-] , P. Sněhota [-] (72. J. Krettek [-] ) , T. Rataj [-] (59. P. Tomšů [-] ) , D. Kampík [-] , T. Sněhota [-] (77. J. Bortlík [-] ) , F. Kocián [-] , J. Boček [-] (46. O. Langer [-] ) , V. Duda [-] , D. Sněhota [-]

ŽK: 71. D. Sněhota .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - CHŘÍBEK Vojtěch (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.