Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov zabral, odnesly to Štěpánkovice


0

Po vyrovnaném prvním poločase, utekl Benešov domácím o tři branky ve druhém dějství. Štěpánkovic v závěru už jen kosmeticky upravily skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Benešov přijel k sobotnímu střetnutí do Štěpánkovic. V prvním dějství se hrála vyrovnaná partie. Hned v 7. minutě se ujal Benešov vedení. Náhravka Marka Kubiše našla na přední tyči Jakuba Janovského a ten byl nekompromisní - 0:1. Štěpánkovice mohly hned srovnat, ale po dvou centrech Lukáše Vybrančíka mířili mimo tři tyče Michal Nowický a po něm jeho jmenovec Grigarčík. Ve 21. minutě se už domácí dočkali. Michal Tomíček vysunul Michala Grigarčíka, který obešel dva protihráče a byl faulován před pokutovým územím. Míč si postavil k přímému kopu Jiří Vendelín a střelou podél zdi nedal hostujícímu Vaňurovi žádnou šanci - 1:1. Do konce poločasu ještě hosté dvakrát vystrašili domácího brankáře. Nejdříve Marek Kubiš mířil vedle a o pár okamžiků později skončil přímák Richarda Husovského na tyči.

 

Hned v úvodu druhé části šel Benešov do vedení, když Richard Husovský našel Daniela Šikoru, který přihrávkou oslovil Pavla Kozelka, který byl nekompromisní - 1:2. Domácí tento začátek zaskočil, a o pět minut později vypálil Marek Kubiš asi ze dvaceti metrů a míč skončil v domácí bráně - 1:3. Pak se šance střídaly na obou stranách. Za domácí zazdili příležitosti Lukáš Bielan s Michalem Grigarčíkem. Za hosty se dvakrát neprosadil Richard Husovský, jednou Marek Kubiš a Jakub Janovský. Dvacet minut před koncem Richard Husovský nacentroval na Daniela Šikoru, který přeloboval domácího brankáře a míč doklepl do prázdné kasy hlavou Jakub Janovský - 1:4. Zápas se už jen dohrával. V závěru ještě Richard Husovský orazítkoval tyčku. Dvě minuty před koncem domácí kosmeticky upravili výsledek, když se po standardce dostal míč k Martinu Pluškěmu, který obstřelil brankáře - 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Zápas to byl víceméně vyrovnaný. Každý chvilku tahal pilku. První půle byla úplně vyrovnaná. Ve druhé nás zaskočili rychlým gólem a pak jsme dostali ještě třetí. Snažili jsme se hru přeorganizovat, ale oni nám přidali čtvrtou branku a bylo po zápase. My jsme v závěru už jen snížili.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Konečně jsme si zahráli fotbal, na jaký jsme zvyklý. Soupeř hrál dobře a hrozil hlavně ze standardek. my jsme byli fotbalovější a proto jsme zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Novák [-] - L. Vybrančík [-] , L. Bielan [-] , M. Tomíček [-] , J. Vendelín [-] , M. Grigarčík [-] , J. Václavík [-] , M. Nowický [-] , M. Pluške [-] , L. Jurček [-] , P. Benek [-]

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - T. Miketa [-] , R. Husovský [-] , M. Kubiš [-] , D. Pospěch [-] , L. Šikora [-] , M. Vavřínek [-] , R. Bastl [-] (46. P. Kozelek [-] ) , M. Vaculík [-] , R. Pačka [-] , J. Janovský [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: MEIER Milan - VÁCLAVÍK Aleš (N), STONIŠ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.