0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice po dvou zaváháních porazily Hať


Branky


0

Bohuslavice šly celý zápas jasně za výhrou, kterou dokumentovaly čtyřmi úspěšnými zásahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Hatě přijelo mužstvo Bohuslavic, které si za celý zápas vypracovalo více šancí než domácí družina a zaslouženě vyhrálo. Hned v úvodu zápasu se zjevil ve dvou šancích Václav Mička, ale vylámal si zuby na domácím brankáři Marčákovi. V 17. minutě už šly Bohuslavice do vedení, když centr z pravé strany uklízel do sítě Václav Mička - 0:1. Hať mohla vzápěti vyrovnat, ale svou šanci propásla. Na druhé straně zahrozil dvakrát Jan Krupa, ale jeho střely si cestu do sítě nenašly. Ve 26. minutě už hosté propukli v jásot, když svou střelu zakroutil do kasy Vojtěch Janoš - 0:2. O sedm minut později navíc napřáhl ze třiceti pěti metrů Filip Hrubý a míč skončil pod levým vinklem - 0:3. Do konce poločasu zahodili hosté ještě několik příležitostí a do kabin se šlo za stavu 0:3.

 

Druhý poločas se hrál docela v tempu. Domácí se snažili ještě něco udělat s nepříznivě se vyvíjejícím se skóre. Hosté byli ale neustále nebezpeční a hrozili z brejků. Václav Mička a Jan Krupa, ale neměli přesnou mušku. Dvacet minut před koncem pojistil vedení Bohuslavic Lukáš Kušnír, který nedal, jinak výborně chytajícímu Marčákovi, žádnou šanci - 0:4. Hať se i v závěru snažila vsítit čestný úspěch. Do hry se dostal i jejich trenér Miroslav Janík, který se zjevil ve dvou nadějných pozicích, ale vždy mířil těsně vedle. Bohuslavice si už náskok zkušeně pohlídaly a připsaly si tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Trochu jsme soupeře podcenili a on na co šáhl dal do branky. Bohužel se mi nějak nepodařilo postavit mančaft, co by udělal dobrý výsledek.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Na šance bych to viděl 99 % ku 1 % Celý zápas jsme na hřišti dominovali, a konečně po dvou zápasech jsme dokázali vyhrát. Měli jsme hodně šancí a čtyři jsme proměnili.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
R. Marčák [-] - M. Kupka [-] , L. Tyleček [-] , M. Polach [-] , J. Macháček [-] , M. Starowicz [-] (46. O. Chmelař [-] ) , L. Machalla [-] , J. Fryštácký [-] , L. Štverka [-] , P. Horák [-] (69. M. Janík [-] ) , M. Sojčák [-]

SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - F. Hrubý [-] , V. Janoš [-] (46. L. Kušnír [-] ) , P. Štefek [-] , V. Mička [-] , T. Chlopčík [-] , J. Krupa [-] , P. Cigán [-] , T. Král [-] , A. Barč [-] , M. Breuer [-]

ŽK: 32. L. Štverka - 68. L. Kušnír .
Hráči zápasu: T. Král .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - PAVLENKA Rostislav (N), BLOKŠA Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.