M. Gai 80.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice vydřely tři body


Branky


80. M. Gai - 30. M. Kryštof , 82. T. Kalmus
0

Po půlhodině hry se dostaly Sudice do vedení. Darkovičky deset minut před koncem vyrovnaly, ale odpověď Sudic byla okamžitá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Darkovičkách, kam přijely Sudice, se hrála relativně vyrovnaná partie. V úvodu si vypracovaly šance obě družiny. Jan Kneifel si vylámal zuby na hrdinovi dne sudickém brankáři Marku Bočkovi. Na druhé straně se vedlo podobně po nahrávce Tomáše Zipse i Davidu Havrankemu. Po čtvrthodině hry se v samostatném nájezdu objevil domácí Michal Gai, ale opět ho Boček vychytal. Po dvaceti minutách uvolnil Tomáš Kalmus Davida Havrankeho, ale ten nechal správnou mušku doma. Po půlhodině hry se už hosté radovali z gólu. Rohový kop Tomáše Zipse, prodloužil Patrik Vítek na Michala Kryštofa, který uklidil balon k tyči - 0:1. Zbytek poločasu se hrálo mezi šestnáctkami.   

 

Po přestávce pokračovala nepříliš pohledná partie. Darkovičky se snažily srovnat skóre, ale tutovky si vypracovaly Sudice. Po vysunutí Tomáše Zipse znovu ukázal David Havranke, že dneska nemá střelecký den. V další akc zaváhal po nahrávce Tomáše Kalmuse Ladislav Hlaváč, který nepropálil domácího gólmana. Deset minut před koncem se Darkovičky dočkaly vyrovnávací trefy, když po pěkné akci Vojtěcha Mikuly dával branku Michal Gai - 1:1. Sudice, ale hned vzápětí opět strhly vedení na svou stranu, když se uvolnil ve středu hřiště Tomáš Kalmus a střelou z dvaceti pěti metrů rozesmutnil domácího gólmana - 1:2. V závěru vystupňovaly Darkovička tlak, ale šance Michala Gaia a Vojtěch Mikuly vychytal skvělý Boček. Sudice pak už taktickým výkonem výhru uhajily. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Petr Adamčík (hráč): Prohráli jsme si to sami, protože jsme neproměňovali vyložené šance. Jejich brankář byl skvělý a podle může chytat i vyšší soutěž.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Z naší strany to bylo nic moc. Byly to velice ubojované tři body. Chybělo nám zpracování míče, balon nás neposlouchal. Výhru jsme získali jen díky dvou až třem hráčům základní sestavy, a hlavně díky brankáři Bočkovi, který si přišel po dlouhé době zachytat. Pro diváka to bylo velmi slabé utkání. Oběma týmům se hra nedařila.



Sestavy


FK Darkovičky B
O. Zháňal [-] - D. Hruška [-] , T. Fajkus [-] , R. Korchan [-] , P. Ender [-] - D. Schebestik [-] , M. Gai [-] , V. Mikula [-] , T. Ondič [-] - J. Hanus [-] (64. M. Ondič [-] ) , J. Kneifel [-]

TJ Sokol Sudice
M. Boček [-] - P. Vítek [-] , M. Kryštof [-] , A. Schwenzner [-] (18. M. Zeman [-] ) , L. Kartous [-] - V. Kryštof [-] , M. Pitra [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] - L. Hlaváč [-] , D. Havranke [-]

Hráči zápasu: M. Gai - M. Boček , T. Zips , T. Kalmus .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRASEK Beno - VEČEREK Jan (N), DUDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.