Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice v pohodě smázly Darkovice


Branky


0

Darkovice si kromě branky nic nevypracovaly a Služovice po celý zápas jasně dominovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačný průběh nabídl zápas mezi Služovicemi a Darkovicemi. Domácí družina jednoznačně ovládala tempo hry. V 6. minutě šel sám na hostující branku Jiří Gletník, ale jeho zakončení bylo ležérní a hostující brankář neměl problémy. O pět minut později na malém vápně propádl míč až k Jaroslavu Černému, ale ten pálil vedle. Po čtvrthodině hry se už Služovice dočkaly, když nahrávku Martina Kremsera zužitkoval Jiří Gletník - 1:0. Ve 22. minutě vhodily Služovice překvapivý aut na Vladana Cimingu, který svůj samostatný nájezd přetavil v branku - 2:0. Ve 35. minutě přistál rohový kop na hlavě Petra Kriebela, ale hlavička mířila nad. O minutu později slabá střela Jiřího Gletníka nemohla vystrašit hostujícího brankáře. V závěru poločasu upravoval na 3:0 Petr Kriebel. 

 

Druhá část se nesla v obdobném duchu jako první. Hned po přestávce Martina Kremsera vychytal hostující brankář Jiří Hanzlík. V 51. minutě zaplula střela Miroslawa Wójcického k pravé tyčce hostující klece - 4:0. V 55. minutě se dostali poprvé a naposledy ke slovu hosté, když Tomáš Večerek z přímého kopu šajtlí obstřelil zeď a balon skončil až v síti - 4:1. V 67. minutě našel přesnou přihrávkou Martin Kremser Petra Kriebela, který zasunul balon do brány - 5:1.  O tři minuty později vypálil z dvaceti pěti metrů Vladan Ciminga, a jeho střela skončila u tyče hostující branky - 6:1. Deset minut před koncem skončila hlavička Patrika Džemly mimo tři tyče. V 81. minutě uzavřel účet zápasu střelou z dvaceti metrů pod šibenici Petr Kriebel - 7:1. V závěru se utkání už jen dohrávalo a Služovice si zaslouženě připsaly tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Potřebovali jsme odčinit propadák z minulého týdne, což se povedlo. Celý zápas jsme byli lepší a zaslouženě jsme vyhráli.

FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): Z naší strany to byla naprostá katastrofa. Vůbec jsme si neuměli nahrát. Kromě branky jsme si nic nevytvořili.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , J. Polák [-] , V. Kremser [-] - M. Kremser [-] , M. Wójcicki [-] (78. P. Džemla [-] ) , J. Gletník [-] , A. Lasák [-] - J. Černý [-] , V. Ciminga [-] (87. D. Vitásek [-] ) -

FK Darkovice B
J. Hanzlík [-] - D. Bach [-] , L. Postulka [-] , A. Tvrdý [-] - D. Lukáš [-] - M. Hanel [-] , A. Kremser [-] - R. Halška [-] , J. Adámek [-] , T. Večerek [-] , P. Smetka [-] (46. T. Tvrdý [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: RADEK Roman - MATONOHA Petr (N), TVRDÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.