P. Horák 15. (vl.)
J. Lébl 45.
R. Vitásek 62.
3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada přetlačila Hať


Branky


15. P. Horák (vl.) , 45. J. Lébl , 62. R. Vitásek - 10. M. Polach , 25. J. Kliment
0

Hať dvakrát šla do vedení, ale poslední slovo nakonec patřilo Závadě, která vstřelila ve druhé půli rozhodující trefu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod střetnutí patřil domácí Závadě, když skluz Vojtěcha Persicha skončil jen těsně vedle tyče hostující svatyně. Pak už šance měla Hať, ale Lukáš Tyleček a Marek Polach s ními naložili hodně macešsky. V 10. minutě se ale už hosté radovali, když Martin Štefek hlavičkoval malou domů svému brankář Petru Krajíčkovi, a hostující Marek Polach byl na správném místě, vystihl jeho úmysl a otevřel účet zápasu - 0:1. Závada ale srovnala po pěti minutách, když si míč nešťastně dopravil do vlastní sítě stoper Patrik Horák - 1:1. O čtyři minuty mohla jít Závada do vedení, ale akce Vojtěcha Persicha a Jana Cigána skončila pouze na hostujícím brankáři. O chvíli později chtěl domácí Václav Ritnošík překvapit hostujícího brankáře Marčáka lobem ze čtyřiceti metrů, ale mířil jen těsně vedle. Ve 25. minutě zatáhl hostující Marek Polach míč do domácí šestnáctky a přihrávkou pod sebe našel Jakuba Klimenta a ten byl nekompromisní - 1:2. Tři minuty před odchodem do kabin mohl srovnat Václav Ritnošík, ale špatně seřídil mířidla. Ve 45. minutě se už Závada dočkala, když přímák Jaroslava Náwratha přistál na hlavě Jiřího Lébla - 2:2.

 

Hned v úvodu druhé půle vyrazil hostující střelu brankář Petr Krajíček na roh. V 53. minutě po špatné rozehrávce hostujcího brankáře Vojtěch Persich střílel těsně vedle. Po hodině hry šanci Hatě pacifikoval Krajíček. V 63. minutě si Jakub Cigán udělal dva protihráče, ale jeho střela byla zblokována. Následný roh rozehrával Jaroslav Náwrath a míč dopravil do brány Robin Vitásek - 3:2. Ve zbytku zápasu se snažila Hať o vyrovnání skóre, ale její tlak byl spíše platonický a hrálo se převážně nahoru dolů od šestnáctky po šestnáctku. Závada si už nejtěsnější vedení pohlídala. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Bylo to hodně bojovné utkání z obou stran. Typický zápas III. třídy. Dle mého jsme byli o kousek lepším týmem a vyhráli jsme zaslouženě.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Prohráli jsme si to sami. Dvakrát jsme vedli a místo vedení 3:1 jsme dovolili domácím srovnat. Ve druhé části jim tam spadl rozhodující gól a my jsme se na nic už nezmohli.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - V. Ritnošík [-] , J. Lébl [-] , T. Janeček [-] , P. Chřibek [-] , V. Persich [-] (89. D. Tomaka [-] ) , J. Náwrath [-] , M. Štefek [-] , J. Cigán [-] (65. J. Ječmínek [-] ) , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

TJ Sokol Hať B
R. Marčák [-] - M. Polach [-] , J. Kliment [-] , L. Tyleček [-] , L. Machalla [-] (57. L. Kliment [-] ) , M. Starowicz [-] , M. Kupka [-] (65. M. Janík [-] ) , L. Štverka [-] , R. Polášek [-] , P. Horák [-] , M. Sojčák [-]

ŽK: 23. M. Krupa , 77. R. Vitásek , 80. V. Persich - 48. M. Polach .
Hráči zápasu: M. Krupa , R. Vitásek - M. Polach .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRETSCH Adam - GRYZ Daniel (N), PAVLENKA Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.