1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov vyhrál zcela zaslouženě


Branky


0

Benešov jen díky střelecké nemohoucnosti vyhrál jen velmi těsným rozdilem, když hlavně Baránek pálil jednu šanci za druhou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov byl prakticky po celý zápas lepším týmem, a jen díky skvělému brankáři Jiřímu Hanzlíkovi si Darkovice nepřipsaly debakl. Už ve 3. minutě se zjevil po nahrávce Lukáše Stříbného Aleš Baránek sám před brankářem, ale jeho oblouček skončil pouze na břevně. Po osmnácti minutách hry vyslal Patrik Kichner za obranu Aleše Baránka, který přeloboval domácího stážce svatyně - 0:1. O dvě minuty později centr Michala Večerka nedokázal přetavit v branku Pavel Lokoč. Ve 27. minutě si Aleš Baránek udělal dva obránce, ale jeho střelu zlikvidoval domácí branář Hanzlík nohou. Vzápětí se zastřelovali Lukáš Stříbný s Michalem Večerkem. Ve 37. minutě si Lukáš Stříbný obehrál dva protihráče, ale byl brankářem Hanzlíkem faulován v pokutovém území. Sám postižený se postavil k penaltě a s přehledem jí proměnil - 0:2. V závěru první půle ještě Pavel Lokoč ve výhodné pozici špatně zpracoval balon a gólman jeho úmysl vystihl. O chvíli později centr Marka Kubiše poslal Aleš Baránek jen do brankáře. V poslední minutě přímý kop Lukáše Stříbného vyrazil Hanzlík jen k Matěji Vaculíkovi, jehož volej vykopával z brankové čáry domácí obránce. 

 

I začátek druhé půle patřil Benešovu. V 57. minutě centr Matěje Vaculíka poslal Pavel Lokoč do brankáře, míč se odrazil k Aleši Baránkovi, který už podruhé v zápase trefil břevno. O tři minuty později nastřelil Radim Pačka prozměnu tyčku. Pak Benešov stáhl ze hry Lukáše Stříbného a jeho výkon začal uvadat. Ještě v 65. minutě centr Michala Sprucha poslal palič Baránek těsně nad. O chvíli později se dvakrát neprosadil hlavou Pavel Kozelek. V 71. minutě jako blesk z čistého nebe udeřila domácí družina, když hráč Darkovic přehlavičkoval hostujícího brankáře a Luboš Hloušek už měl snadnou práci - 1:2. Domácí trochu ožili, ale tlak, který si vytvořili byl spíše platonický. Darkovice se dostaly k ohrožení hostující klece až v samém závěru, ale ani Aleš Kresmer, ani Aleš Tvrdý, ani střídající Patrik Lukáš míč do sítě nedotlačili. V poslední minutě mohl rozhodnout ve prospěch Benešova Michal Spuch, ale střelu mířící do brány vykopl domácí bek do bezpečí. Skóre se již nezměnilo a Benešov si připsal první jarní tři body.  



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): Soupeř byl jasně lepší po celý zápas, my kromě gólu, který byl šťastný jsme skoro nic neměli. Výhra hostů je zasloužená.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Až do šedesáté minuty jsme byli jasně lepší a mohli jsme vést klidně i 5:0. Pak jsme vystřídali Stříbného a už to bylo špatné.



Sestavy


FK Darkovice B
J. Hanzlík [-] - A. Tvrdý [-] , L. Hloušek [-] , L. Postulka [-] (65. D. Bach [-] ) - D. Lukáš [-] - M. Hanel [-] , A. Kremser [-] - D. Kurek [-] , A. Večerek [-] (61. P. Lukáš [-] ) , T. Tvrdý [-] , P. Smetka [-]

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - L. Stříbný [-] (72. M. Vavřínek [-] ) , A. Baránek [-] , P. Lokoč [-] , T. Miketa [-] (61. P. Kozelek [-] ) , M. Spruch [-] , M. Večerek [-] , M. Vaculík [-] (89. P. Kozelek [-] ) , M. Kubiš [-] , P. Kichner [-] (61. J. Reichel [-] ) , R. Pačka [-]

ŽK: 11. T. Tvrdý - 44. P. Lokoč .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PINČEK Milan - TVRDÝ Pavel (N), HOLETSCHEK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.