Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice nasázely Závadě búra


0

Už do poločasu daly Štěpánkovice svému soupeři čtyři branky. Ve druhém svou výhru ještě jednou brankou pojistily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánkovice využily odloženého zápasu svého áčka a posílily svou sestavu o čtyři hráče, což bylo v prvním poločase na hřišti hodně znát. O osudu střetnutí rozhodla v podstatě úvodní desetiminutovka, když domácí ekipa dvakrát zarmoutila hosty ze Závady. V 6. minutě zahrávali domácí standardní situaci, míč se dostal k Jakubu Tomíčkovi, který jej doklepl do kasy - 1:0. O dvě minuty později zahrávala roh Závada, ale míč se dostal k Patrku Benkovi, který šel sám na hostujícího brankáře, kterého prostřelil - 2:0. Další branky padly až v závěru prvního dějství. Domácí zahrávali roh, míč se dostal k Stanislavu Berekovi, který jej načechral do vápna na Lukáše Jurčeka a ten už věděl kam s ním - 3:0. Ve 42. minutě se do největší šance zápasu dostala Závada, ale Martin Štefek nedokázal míč dostat do prázdné brány. V samém závěru poločasu centr Daniela Kožušníka zametl počtvrté do hostující brány Jan Václavík - 4:0.

 

Ve druhé části se už hra poněkud uklidnila. Hrálo se převážně mezi oběma šestnáctkami. Největší šanci domácích měl agilní Jakub Tomíček, který po nahrávce Patrika Benka napálil pouze tyčku závadské svatyně.  V 80. minutě odcentroval závadský Jaroslav Náwrath, ve vápně našel Vojtěcha Persicha, jehož střelu k tyči vyškrábl domácí brankář Novák. Konečnou podobu výsledku dal pět minut před koncem aktivní Jakub Tomíček, ktrerý si narazil Michalem Grigarčíkem, a propálil závadského brankáře Krajíčka k tyči - 5:0. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Rozhodla první desetiminutovka, když jsme vsítili dvě branky. Do poločasu jsme přidali další dvě. Druhý poločas se dohrával, soupeř se zatáhl, protože nechtěl dostat nálož.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Soupeř byl posílen hráči z áčka, a bylo to znát. Z naší strany to byl špatný, jalový výkon z naší strany. Náš projev byl velmi mizerný. Vše rozhodli v první části. Ve druhé prostřídali a nebyl to pěkný fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Novák [-] - M. Grigarčík [-] , D. Tomíček [-] , L. Jurček [-] , J. Dluhoš [-] , J. Tomíček [-] , S. Berek [-] (46. V. Harazim [-] ) , P. Benek [-] , J. Machala [-] , D. Kožušník [-] , J. Václavík [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - V. Chříbek [-] , Z. Staněk [-] , P. Chřibek [-] , V. Persich [-] , J. Náwrath [-] , J. Ječmínek [-] , J. Cigán [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-] , A. Dihel [-] (33. M. Štefek [-] )

Počet diváků: 75. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - KOCIÁN Filip (N), TOMAKA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.