0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice využily zaváhání pronásledovatelů a na čele zvýšily náskok


Branky


0

Dobroslavice taktickým výkonem dokázaly porazit Hať a dovézt si domů tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lídr z Dobroslavi zavítal na hřiště do Hatě a velice zkušeným a vyzrálým výkonem si připsal do tabulky důležité tři body. Úvodní desetiminutovka patřila ale domácí družině z Hatě. Hned v samém úvodu se řítil na hostujícího brankáře Marka Vajdu Jakub Kliment, ale nedokázal ho pokořit. Stejná situace se stejným výsledkem se opakovala i o chvilku později. Opět v hlavních rolich byl Jakub Kliment s Markem Vajdou. V 10. minutě se potvrdilo známe heslo nedáš dostaneš, když svou střelu poslal k tyči domácí svatyně Jan Stupka a otevřel skóre zápasu - 0:1. V dalším průběhu poločasu byla spíše lepší Hať, ale své šance nedokázala dotáhnout do úspěšného konce. První poločas tak skončil nejtěsnějším vedením hostující ekipy. 

 

Obraz hry po přestávce se vyrovnal. Hať se sice v úvodu snažila vyrovnat, ale do kolen ji srazila ale penalta, která byla nařízena v 52. minutě po faulu na Davida Rathouského. Míč si postavil na značku pokutového kopu Jakub Klekner a domácímu brankáři nedal žádnou šanci - 0:2. Tento okamži Hať zlomil a ani Dobroslavice už se nechtěly hnát do útoku a zápas se tak víceméně dohrával. Dobroslavice se sice dostali k několika přímým kopům, ale ty buď skončily vedle, nebo mířily do zdi. Dobroslavice díky výhře a zaváhání svých pronásledovatelů už mají v čele tabulky čtyřbodový náskok. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Když v úvodní desetiminutovce nedáte dvě své vyložené šance, tak je to pak těžké, když navíc soupeř dal hned branku. O přestávce jsme si něco řekli, ale dostali jsme branku z penalty, a pak se zápas už jen dohrával. Vypadalo to, jako by fotbal nikoho nebavil.

TJ Sokol Dobroslavice
Marek Vajda (brankář): První poločas byl lepší ze strany Hatě, ale branku jsme vstřelili my. Ve druhé se hra vyrovnala, a my výhru potvrdili z penalty, a pak jsme to už takticky pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
M. Polach [-] - J. Kliment [-] (88. V. Kliment [-] ) , D. Majer [-] , M. Schimanek [-] (67. M. Sojčák [-] ) , J. Macháček [-] (77. L. Tyleček [-] ) , M. Starowicz [-] , R. Hruška [-] , J. Válek [-] , J. Fryštácký [-] (62. M. Kupka [-] ) , P. Horák [-] , R. Polášek [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Klekner [-] (87. T. Boček [-] ) , T. Voves [-] (33. J. Osmančík [-] ) , D. Rathouský [-] , P. Lukáš [-] , J. Stupka [-] , M. Knopp [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , D. Pavelek [-]

ŽK: 18. J. Fryštácký , 29. J. Válek , 73. R. Polášek , 88. M. Sojčák .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - MACHALLA Jiří (N), KNOPP Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.