Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2017 17:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce Strahovice těsně porazily Darkovičky


Branky


0

První poločas vstřelilo každé mužstvo po jedné brance. Ve druhém utekly Strahovice o dvě branky svému soupeři. Darkovičky už jen dokázaly snížit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve čtvrtek v podvečer se uskutečnila dohrávka mezi Strahovicemi a Darkovičkami. Úvodní čtvrthodina utkání patřila domácí družině, která na hosty doslova vletěla. Vypracovala si dvě větší šance a její tlak vygradoval v 17. minutě, když Dominik Beneš dlouhým pasem vysunul Jakuba Stříbného, který obešel brankáře a v pohodě zametl míč do prázdné branky - 1:0. Hosté ale dokázali vyrovnat účet zápasu téměř vzápětí, když střídající David Schebestík adresoval přihrávku Adamu Vilkusovi, který nabízenou příležitost využil - 1:1. Ve 22. minutě mohl vrátit domácím vedení Patrik Kubiš, ale s jeho tečovanou střelou si brankář Ondřej Zháňal poradil. Na druhé straně se v další šanci objevil Adam Vilkus, ale jeho slabý střelecký pokus domácí gólman Vlastík Moravec v pohodě vykryl. Poločas tak skončil nerozhodně. 

 

I úvod druhého dějství patřil domácí družině, která zmáčkla svého soupeře na jejich polovině hřiště. V 55. minutě potáhl po levé straně balon Jakub Stříbný, před brankou našel Patrika Kubiše, který propálil hostujícího brankáře - 2:1. V 68. minutě dostal Jakub Stříbný pas za obranu, dokázal si obejít brankáře a obránce a s pomocí tyče navyšoval vedení domácí družiny už na 3:1. Sympatické na hostech bylo, že ani za tohoto nepříznivého stavu to nezabalili. Začali hrát vabank na tři útočníky a snažili se ještě něco s výsledkem udělat.  Sedm minut před koncem zápasu se dočkali snížení, když Michal Gai vysalal míč na Davida Schebestíka, který namazal Adamu Vilkusovi - 3:2. Závěr zápasu byl ještě zajímavý. Hosté se hnali za vyrovnáním a domácím se otevírala okýnka v jejich obraně. Své šance zahodili Patrik Slavík, který nevyužil centr Františka Hladíka a o chvíli později pas Jana Josefuse napálil mimo branku Jakub Stříbný. Zápas pak už dospěl do vítezného konce pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Radek Hladík (asistent trenéra): Zápas to byl docela vyrovnaný, ale my jsme měli o něco více tutovek a výhru jsme vydřeli.

FK Darkovičky B
Milan Duda (útočník): Úvodní čtvrthodina patřila domácím. Když jsme převzali otěže zápasu, tak jsme paradoxně inkasovali. Po vystřídání jsme dokázali vyrovnat. Ve druhém poločase na nás opět vlítli a dali nám branku. Když jsme se začali zvedat, tak jsme inkasovali další branku. Nezabalili jsme to, začali jsme hrát na tři útočníky, ale už jsme dokázali jen snížit.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - F. Schenk [-] (46. V. Štefek [-] ) , J. Beneš [-] , T. Němec [-] , J. Josefus [-] - D. Beneš [-] , P. Lhotský [-] (89. F. Hladík [-] ) , A. Dvořák [-] (46. J. Hluchník [-] ) , P. Slavík [-] - P. Kubiš [-] , J. Stříbný [-] -

FK Darkovičky B
O. Zháňal [-] - R. Korchan [-] , P. Ender [-] , T. Fajkus [-] - M. Lampart [-] , A. Zlotý [-] , M. Ondič [-] , M. Gai [-] , L. Lička [-] (23. D. Schebestik [-] ) - T. Ondič [-] , A. Vilkus [-] (88. J. Hanus [-] )

Hráči zápasu: J. Stříbný - O. Zháňal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - HYMON Jakub (N), KOCIÁN Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.