Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice si zřídily střelnici proti oslabenému Oldřišovu


Branky


2. V. Kryštof , 7. D. Havranke , 10. D. Havranke , 14. V. Kryštof (p.) , 16. M. Ulička (vl.) , 17. T. Kryštof , 26. D. Havranke , 35. T. Riemel , 41. T. Kalmus , 48. T. Kryštof
0

Sudice už po půli vedly devítibrankovým rozdílem. Na počátku druhého poločasu přidaly desátou branku. Pak se jejich brankostroj zastavil a skóre se zastavilo na konečných 10:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý zápas připomínal hru kočky s myší. Oldřišov hrál pouze v deseti lidech a Sudice na trávníku jasně dominovaly. Poprvé domácí družina pokořila hostující obranu už po dvou minutách hry, když Lukáš Kartous načechral balon zpravé strany a Vojtěch Kryštof uklidil balon přesně k tyči - 1:0. V 7. minutě vyslal Tomáš Kryštof kolmicí za obranu Davida Havrankeho a ten se poprvé v zápase prosadil - 2:0. V probíhající desáté minutě utekl po straně hřiště Tomáš Zips, našel na malém vápně Davida Havrankeho, který byl neomylný - 3:0. Ve 14. minutě byl faulován v pokutovém území hostů Tomáš Kryštof a jeho bratr Vojtěch poslal míč do protipohybu hostujícího brankáře - 4:0. V 16. minutě střelu Tomáše Kryštofa tečoval oldřišovský Michael Ulička do brány - 5:0. O minutu později Tomáš Kryštot uklidil svou střelu k tyči - 6:0. Po šesté brance se domácí brankostroj trošku zpomalil. Ve 26. minutě zkompletoval hattrick David Havranke - 7:0. Osmou branku přidal po centru Vojtěch Kryštofa patičkou Tomáš Riemel - 8:0. Čtyři minuty před přestávkou zahrával rohový kop Tomáš Zips, míč se odrazil Tomáši Kalmusovi, který jej z voleje napálil nekompromisně k tyči - 9:0.    

 

Po přestávce z první vážnější akce navyšovaly Sudice na desetibrankový rozdíl, když si Tomáš Kryštof udělal dva protihráče a zpoza vápna zametl míč do brány - 10:0. Pak už Sudicím zvlhl střelecký prach, i když nějaké šance si vypracovaly. Střídající Martin Zeman zahodil tři vyložené šance, Ladislav Hlaváč selhal ve dvou a Tomáš Riemel v jedné. Domácí zápas v poklidu dohráli a připsali si tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí mužstva): Hosté přijeli odevzdaně. Po celých devadesát minut jsme hráli na jednu branku Po poločase to bylo 9:0 a nebylo co řešit.

SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (vedoucí mužstva): Není se o čem bavit. Přijeli jsme v jedenácti lidech, protože současně hrálo áčko. Navíc se nám při rozcvičce jeden hráč zranil a my jsme hráli v deseti. Hrálo se na jednu branku a Sudice zaslouženě vyhrály.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - A. Schwenzner [-] , M. Pitra [-] , L. Kartous [-] (46. L. Hlaváč [-] ) , M. Kryštof [-] (46. M. Kubeša [-] ) - T. Kryštof [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] - V. Kryštof [-] , D. Havranke [-] (46. M. Zeman [-] )

SK Moravan Oldřišov B
J. Bielak [-] - O. Berek [-] , D. Grancer [-] , M. Dedek [-] , P. Mathias [-] , M. Steuer [-] , L. Werner [-] , R. Kalo [-] , P. Latoň [-] , L. Strouhal [-] , M. Ulička [-]

ŽK: 40. M. Pitra , 83. M. Kubeša .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: PUFFLER Jan - HERRMANN Pavel (N), GLETNÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.