1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.06.2017 17:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice se s postupovou sezónou rozloučily doma prohrou s Darkovicemi


Branky


0

Darkovice lídra tabulky na jeho půdě zaskočily, a po půli vedly o dvě branky. Dobroslavice už ve druhém poločase dokázaly jen snížit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice, které jsou postupujícím do okresního přeboru, se utkaly v dohrávce 20. kolo s týmem Darkovic. Dobroslavice nastoupily v kombinované sestavě, a byly o trošku horším týmem. První půle patřila hostující družině z Darkovic. Ta se ujala vedení v 17. minutě, když Aleš Kremser přešel přes jednoho obránce, a tvrdou střelu poslal na zadní tyč - 0:1. V 36. minutě se dostal míč k Dominiku Novákovi, který jej nahrál hlavou pod sebe Danielu Kurkovi, který ho nohou v pohodě uklízel do brány - 0:2.

 

Ve druhém poločase se Dobroslavice snažily s výsledkem něco udělat a přitlačily hosty k jejich vápnu. Snížily v 67. minutě, když Jan Osmančík vypálil jako z děla a míč šel od břevna na brankovou čáru a od ní do sítě - 1:2. Darkovice byly ale nadále ale nebezpečné. Své příležitosti zazdili Aleš Kremser s Alešem Večerkem. Nejblíže k vyrovnání byli domácí těsně před koncem, ale rozhodčí neponechal v nadějné pozici jejich mužstvu výhodu a akci zastavil. Zápas už dospěl k výhře Darkovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Oldřich Režný (brankář): Nastoupili jsme v kombinované sestavě, hráli bývalé legendy naše klubu. Darkovice se chtěly vytáhnout proti nám a daly do toho trošku víc než my, výhře šly více naproti.

FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): Bylo to celkem vyrovnaný zápas s tutovkami na obou stranách. Hrál se poslední zápas sezóny a my jsme chtěli urvat body a to se nám podařilo. Možná to byl náš poslední zápas, protože se asi bude naše béčko rušit.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
O. Režný [-] - J. Klekner [-] , P. Lukáš [-] , D. Rathouský [-] (46. M. Vajda [-] ) , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] (46. P. Dundr [-] ) , M. Knopp [-] (46. P. Tůma [-] ) , T. Krejčí [-] (46. M. Hrubý [-] ) , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , D. Tůma [-] (46. J. Osmančík [-] )

FK Darkovice B
J. Hanzlík [-] - A. Tvrdý [-] , D. Bach [-] , D. Novák [-] , T. Tvrdý [-] - P. Lukáš [-] , M. Hanel [-] (75. T. Klimovič [-] ) , P. Smetka [-] , A. Večerek [-] - A. Kremser [-] , D. Kurek [-] -

ŽK: 81. J. Osmančík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - KNOPP Martin (N), ŠKROCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.