Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 18:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov nasázel Závadě půltucet


0

Benešov na trávníku v Závadě dominoval. Domácí se dostali ke slovu až za stavu 0:6 v jejich neprospěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve středeční dohrávce zamířil Dolní Benešov do Závady, kde s místním mužstvem změřil síly. Hned od první minuty Benešov na trávníku tvrdil muziku. Už ve čtvrté minutě šel Benešov do vedení, když Michal Večerek vyslal přesnou kolmici na Lukáše Stříbného a ten propálil brankáře - 0:1. O chvíli později střelu Lukáše Šikory lapil domácí brankář Petr Krajíček. V 8. minutě prošel Jakub Janovský do vápna, při pokusu byl faulován, ale stihl zakončit, ale pouze do brankáře. Na světelné tabuli svítila desátá minuta, když Richard Husovský sklepl míč na Michala Večerka, který u tyčky našel Jakuba Stříbného, jenž dopravil merunu do brány - 0:2. O osm minut později nahrál Richard Husovský přes celou obranu Pavlu Lokočovi, který střelou podél brankáře potřetí rozesmutnil domácí fotbalisty - 0:3. V 19. minutě se poprvé ke slovu dostala Závada, ale Václav Ritnošík trefil jen boční síť. Ve 28. minutě byl po nezaviněném zákroku zraněn Václav Ritnošík, a musela ho odvézt ze hřiště sanitka. Hra byla na nějaký čas přerušena. Ve 34. minutě potáhl Jakub Janovský míč podél šestnáctky, Lukáš Šikora jeho přihrávku propustil na volného Richarda Husovského, který zametl balon k tyči - 0:4. V závěru poločasu došlo k úsměvné situaci, kdy Richard Husovský trefil z voleje u rohového praporku právě projíždějící auto.

 

Na začátku druhého dějství hrál opět lépe Dolní Benešov. Pět minut po startu druhé půle našel Jakub Janovský na hranici šestnáctky Richarda Husovského, který prokázal velký přehled, a dloubákem přehodil domácího brankáře - 0:5. O pět minut později zvyšoval na šestibrankový náskok po akci Michala Večerka a Matěje Vaculíka zvyšoval Lukáš Šikora - 0:6. Teprve za toho stavu začala hrát i Závada, která dokázala dvěma góly výsledek kosmeticky upravit. Po hodině hry se po rohovém kopu hlavou prosadil Robin Vitásek - 1:6. Definitivní podobu výsledku dal deset minut před koncem zápasu z penalty Michal Kozel - 2:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Benešov byl v první části lepší, my jsme byli takový laxní a dělali jsme chyby v obraně, které hosté trestali. My jsme začali hrát až za stavu 0:6, kdy jsme skóre kosmeticky upravili. Benešov vyhrál zaslouženě.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Byli jsme jasně lepší. Domácí se dostali do zápasu až ve druhé půlce, kdy jsme už vedli o šest branek. Zápas to byl v přátelské atmosféře, kterou zkalilo jen zranění domácího hráče.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Náwrath [-] (46. J. Lébl [-] ) , V. Chříbek [-] , T. Janeček [-] , V. Persich [-] (46. J. Ječmínek [-] ) , D. Gryz [-] , V. Ritnošík [-] (28. M. Kozel [-] ) , P. Chřibek [-] , M. Štefek [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

FC Dolní Benešov B
J. Kozel [-] - L. Stříbný [-] (46. P. Kozelek [-] ) , R. Husovský [-] , P. Lokoč [-] , M. Večerek [-] , J. Reichel [-] , P. Kichner [-] , R. Bastl [-] , M. Vaculík [-] , R. Pačka [-] , L. Šikora [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRASEK Beno - ABERLE Jiří, ADAMEC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.