2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2017 17:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce Darkovičky těsně porazily Hať


Branky


38. A. Vilkus , 81. M. Ondič - 90. P. Horák
0

Darkovičky po poločase vedly o jednu branku. Deset minut před koncem přidaly druhou branku. Hať snížila až v nastavení na konečných 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve středečním slunečném dnu přijela Hať do Darkoviček k dohrávaném utkání 20. kola. První poločas patřil zcela domácí družině, která pevnou silou držela otěže hry ve svých rukách. Hosté se dostali asi tak třikrát za půlku. V první vážnější šanci se objevily Darkovičky zhruba po dvaceti minutách hry, když Jakub Rzidký pálil jako z děla, jeho střelu vyrazil hostující brankář pouze před sebe, ale Adam Vilkus nabízenou příležitostí pohrdl. Ve 38. minutě si dvojice Jakub Rzidký a Adam Vilkus situaci zopakovala, jen s tím rozdílem, že tentokrát Adam Vilkus míč namířil tím správným směrem a otevřel účet zápasu - 1:0. Hať se za první poločas dostala asi ke dvěma střelám z dálky. 

 

Ve druhé části se obraz hry poněkud vyrovnal a i Hať začala být trošku nebezpečná. Při jednom z hostujících brejků musel ukázat domácí brankář Ondřej Zháňal, který v Darkovičkách pravě z Hati hostuje, své umění. Pak zase hostující hráč přeloboval domácího brankáře i s brankou. Za domácí pálil šance hlavně Jakub Rzidký. Devět minut před koncem domácí Darkovičky navýšily své vedení, když se odražený balon dostal k Michalu Ondičovi, který využil špatného postavení hostujícího brankáře Richarda Marčáka a asi z patnácti metrů jej přeloboval - 2:0. Hať se už zmohla pouze na korekci skóre, když v nastaveném čase kapitán Horák střelou zpoza šestnáctky vsítil branku - 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Milan Duda (hráč): V prvním poločase jsme soupeře prakticky do ničeho nepustili, a po poločase jsme vedli o jednu branku.Ve druhém jsme chtěli dát co nejdříve druhou branku, ale to se nám podařilo až na konci. Oni měli snad dvě šance a z jedné vsítili branku.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Mohlo to skončit spravedlivou remízou, ale když nedáme šance a děláme chyby nemůžeme vyhrát. V prvním poločase jsme se ani neškrtli, ale ve druhém jsme už byli lepším týmem, ale bohužel jsme snížili až v závěru.



Sestavy


FK Darkovičky B
O. Zháňal [-] - T. Fajkus [-] , J. Hanus [-] , P. Ender [-] , D. Hruška [-] - V. Mikula [-] (73. D. Schebestik [-] ) , T. Ondič [-] , M. Lampart [-] , J. Rzidký [-] (85. O. Górniak [-] ) - A. Vilkus [-] (82. R. Korchan [-] ) , M. Gai [-] (46. M. Ondič [-] ) -

TJ Sokol Hať B
- L. Machalla [-] (68. M. Kupka [-] ) , J. Kliment [-] (82. O. Chmelař [-] ) , M. Schimanek [-] (82. L. Tyleček [-] ) , J. Macháček [-] (46. V. Kliment [-] ) , M. Starowicz [-] , J. Fryštácký [-] , J. Válek [-] , L. Štverka [-] , P. Horák [-] , L. Mučka [-] (88. M. Polach [-] ) , R. Marčák [-]

ŽK: 40. J. Rzidký , 55. T. Ondič - 41. L. Štverka , 83. M. Kupka , 90. V. Kliment .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - LIČKA Lukáš (N), PAVLENKA Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.