1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov měl více šancí, ale tři body si odváží lídr z Dobroslavic


Branky


0

Dobroslavice po prvním dějství vedly o jednu branku. Ve druhé přidaly ještě jeden gól a domů si odvážejí cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Benešov podal svůj nejlepší jarní výkon, měl více šancí, ale na body to nestačilo. Dobroslavice udělily svému soupeři lekci z prouduktivity. Dobroslavice šly do vedení hned zkraje zápasu, kdy výkop brankáře Vajdy podcenil domácí strážce svatyně Vaňura a Václav Chromečka zasouval do prázdné brány  - 0:1. Vyrovnání se domácí dočkali za deset minut, když centr Lukáše Stříbného tečoval hlavou do brány Jakub Janovský - 1:1.  Dobroslavice se ujaly vedení v 16. minutě, když se Tomáš Voves uvolnil po levé straně a vsítil branku - 1:2. Pak už měl šance jen Dolní Benešov. Janovský pálil z rohu šestnáctky nad. Střela Patrika Kubiše byla zblokována hostující obranou. 

 

I po přestávce pokračovala marná snaha Dolního Benešova vsítit branku. Druhý poločas začal velkou šanci Janovského, který ale zamířil jen do tyče. Střelu Marka Kubiše vytáhl s vypětím sil brankář Marek Vajda. Další šanci zahodil šanci Marek Kubiš, jehož střelu vyrazil nohou opět Vajda. Dvacet minut před koncem utekl domácí obraně Tomáš Voves, a svůj samostatný nájezd proměnil - 1:3. Benešov pak otevřel obranu a hostům se naskytla možnost k rychlým brejkům, při jednom byl faulován hostující hráč v pokutovém území, ale penaltu zahodil Václav Chromečka. V poslední desetiminutovce měl sice Benešov tlak, ale ten už žádnou tutovku nepřinesl. Dobroslavice si výhrou pojistily vedoucí postavení v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): V zápase jsme byli lepším týmem, ale bohužel jsme nedávali šance, kterých jsme měli strašně moc. Jejich brankář byl navíc skvělý. Sice jsme hráli lépe než předchozí zápasy, ale chybělo štěstí.

TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): Náš výkon byl hodně špatný, ale vyhráli jsme. Mohli jsme se opřít o výborného brankáře Vajdu. Navíc jsme nedali penaltu, ale 4:1 by bylo pro domácí už příliš kruté.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - M. Večerek [-] , L. Stříbný [-] , R. Husovský [-] , P. Lokoč [-] , R. Pačka [-] (83. T. Miketa [-] ) , M. Spruch [-] , M. Vaculík [-] , M. Kubiš [-] , P. Kichner [-] , J. Janovský [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Klekner [-] , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] (78. M. Knopp [-] ) , J. Svoboda [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , D. Tůma [-] , D. Pavelek [-] (46. P. Lukáš [-] )

ŽK: 32. L. Stříbný - 32. T. Krejčí .
Hráči zápasu: J. Janovský - M. Vajda .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - SOBEK Pavel (N), REŽNÝ Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.